gyors elélvezés

2011.01.20.
barátnőm és én nagyon szeretünk szeretkezni.de sajnos csak lovagló pózba tud elmenni.mert más pózba nagyon gyorsan elmegyek és ő még csak nem is érez semmit.úgy gondolom valami nagy baj lehet velem.kérem tud e valami tanácsot adni. előre is köszönöm.

Szakértőnk válasza a gyors elélvezés kérdésre

Kedves Levélíró!

Egyáltalán nincs ok az elkeseredésre, hiszen az, hogy a barátnődnek van szeretkezés közben orgazmusa, nagy dolog. Itt már csak finomításokra van szükség. Ha ez a pozitúra bejön neki, akkor ezt használjátok ki, de közben kísérletezzetek újakkal is.

A korai magömlés ellen pedig van néhány gyakorlat, amik segíthetnek hosszabbá tenni az együttlétet. Az lenne a legfontosabb, hogy aktus közben, ha azt érzed, hogy hamarosan bekövetkezik az orgazmus, álljatok meg egy kis időre, húzd ki a péniszed a hüvelyből. Közben persze folytasd a párod izgatását más módon. Ha úgy érzed, hogy csökkent az izgalmi állapot, folytathatjátok az együttlétet. Lehetséges, hogy kezdetben több ilyen szünetre lesz szükség, de aztán idővel fokozatosan nőni fog az aktus időtartama, egyre kevesebb pihenőt kell beiktatni.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor