Orgazmus

2010.09.27.
Kedves Szakértő! Én egy 18 éves fiú vagyok és engem az érdekelne ,hogy mitől vagy hogyan lehet a legkönnyebben egy nőt a csúcsra juttatni vagy mi kell ahoz?
Mert mindenki azt mondja meg filmek be is mutatják, hogy a nőnek az a legnagyobb élmény mikor orgazmusa van de nem sok nőnek is van elvileg!

Előre is köszönöm a választ!!

Szakértőnk válasza a Orgazmus kérdésre

Kedves Levélíró!

Valóban, az orgazmus a nemi gyönyör csúcspontja, tehát természetes hogy számodra fontos, hogy a partnered a csúcsra jusson. A legideálisabb az, ha a partnerek gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt. Emellett fordítsatok mindig elegendő időt az előjátékra, mert enélkül egy nő sokkal kisebb eséllyel jut el az orgazmusig. Ebbe beletartoznak a csókok, a simogatások, a masszázs, az orális szex, a kézzel való ingerlés is. A női nemi szerv legérzékenyebb része a csikló, tehát érdemes erre helyezni a hangsúlyt (de azért ne bele a közepébe).

Egyébként úgyis fogod látni, hogy amit csinálsz, az mennyire esik jól a hölgynek. Mint mindenben, itt is gyakorlat teszi a mestert, úgyhogy ne aggódj: idővel belejössz!

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor