Szexuális problémák

2015.12.29.
Üzenetem..Üdv.18 éves fiú vagyok.
Azlenne a problémám, hogy mindíg feláll a péniszem, nagyon gyorsan (kb 3mp alatt felál).Naponta többször is, nagyon sokszor (20-30-szor naponta).Eleinte azthittem, hogy az ágyék sérvem miatt, de észrevettem, hogy elég egy csók,vagy ha egy lány megölel.Eleinte 13-14évesen jó bulinak tartottam, tetszett is, de mára már pont az ellenkezője, idegesítő, kellemetlen szituációkba kerülök miatta.
A másik problémám szerintem összefüggészben van az elsővel, hogy nagyon hamar elélvezek.Maszturbálás közben elég 1-2 jó mozdulat, és elélvezek.Szeretkezés közben óvszer nélkül nagyon hamar elélvezek, de óvszerrel kicsit tovább bírom.
Nagyon kellemetlenül, és kínosan érzem magam miatta.Így nem érzem magam teljesnek.Interneten olvastam ezekröl a problémákdol, és azt írták, hogy maszturbáljak naponta többször.Meg is teszem, amikor csak alkalmam van rá, de eggyáltalán nemhasznál.

Szakértőnk válasza a Szexuális problémák kérdésre

Kedves Levélíró!

Bár a leírt panaszok valóban sok kellemetlenséget okozhatnak, igazából szerencsére szervi baj vagy betegség nem áll a háttérben. Serdülő fiatalembereknél gyakori probléma ez, idővel, tapasztalatszerzéssel fog csak "javulni" a helyzet. A napi többszöri maszturbálás nem feltétlenül vezet majd eredményhez, mint azt írja is, akár tovább provokálja magát. Ne avatkozzon közbe, bár nehéz, de próbálja terelni a gondolatait. Nemi élet során panaszai elkerülése érdekében tényleg használjon óvszert, valamint a biztonságos védekezés miatt is célszerű ez. Gyakran csak tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolat során érzékelhető változás, ennek hiányában sok türelemre van szüksége.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor