Ön szerint aggódjak?

2015.03.12.
Szép Jó estét Doktor nő! Olyan kérdéssel fordulnék önhöz, hogy barátnőmmel és velem 02.15-éne történt a dolog. Most olyan "hiba" történt mikor mellettem feküdt és csináltuk a végén mikor kihúztam (nem szoktam benne elmenni sose)a makkom alatt volt a gumi, a lába össze volt szorítva és most úgy fordultam el tőle, hogy nem fogtam az óvszer végét. (bevallom hiba volt, nem szoktam felelőtlen lenni). Én arra gondoltam mivel a makkomon maradt és összeszorított lábbal volt, benne voltam és elfordultam oldalra. Szerintem nem érhettem hozzá gumi nélkül, eddig egyszer fordult ilyen elő mikor kihúztam, de akkor láttam ahogy csúszik le az óvszer, most viszont nem és egy kicsi "para" van bennem.(ha benne csúszott volna le gondolom benne is maradt volna mert elég szűk összeszorított lábbal) Más meg a megszakításos "védekezéssel" el van.(persze az nem védekezés) Ön szerint lehet gond? Max előváladék juthatott oda, igen tudom attól is lehet terhes. Még annyit, hogy én antibiotikum kúra után beszedtem egy gombásodást (viszketett nagyon a makkom meg piros volt se hólyag se pötty stb.) szombaton kezdődött és vasárnap voltunk együtt tudom hiba volt de azt hittem csak kidörzsölte a boxer)Nővérem egészségügyben dolgozik azt mondta,mivel enyhék a tünetek szerinte elég a Canesten,ha pár napon belül nem múlt volna el elmentem volna bőrgyógyászhoz viszont igaza is lett már 3 nap után pirosodás elmúlt néha viszketett.7. napra teljesen elmúlt.
Barátnőmnél semmi tünet nem jelentkezett a mai napig. A nemi betegséget azonnal el lehet kapni? Mert ha nem kapta el akkor tényleg valószínűtlennek tartom, hogy az előváladékom vagy a péniszem hozzáért volna. Legútóbbi menszesze 02.11-én jött (azelőtt 01.05-én volt 36 napos volt a ciklusa én akkor is féltem de semmi hiba nem volt akkor a védekezésben, úgy jött meg neki mint ahogy szokott) Tegnap kellett volna 28 napos ciklusnál megjönnie a melle már vasárnap óta feszül ahogy szokott.(1héttel előtte szokott feszülni a melle viszont a hasa most nem görcsöl) Hétfőn veszünk tesztet, ha nem jönne meg neki addig.
Ön szerint aggódjak?
Válaszát Köszönöm!

Szakértőnk válasza a Ön szerint aggódjak? kérdésre

Kedves Kérdező!

Ha 02.11-én kezdődött a menses, és 02.15-én voltak együtt, akkor szinte még teljesen el sem múlhatott, illetve valószínűleg peteérés sem volt, főleg ha 36 naposak a ciklusai,valamint az sem biztos, hogy egyáltalán spermium kerülhetett a hüvelybe, így szerintem elég kevés esélye van a terhességnek. A gombás fertőzést én sem hiszem,hogy így átadta volna, ha a barátnőnél nem jelentkeztek a tünetek azóta.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor