16 éves fiú létemre szeretem a prosztatám izgatni

2014.07.25.
16 éves fiú vagyok. Maszturbálás közben mindig jólesik bedugni a síkosítóval bekent ujjamat a végbelembe. Próbálkoztam többször vibrátorral is, ami nagyon jó érzés volt. Hallottam a prosztata izgatásról, gondoltam kipróbálom, és azóta a függője vagyok. Nem érzem magam melegnek, sőt biszexuálisnak sem. Még a gondolata is annak, hogy meleg lennék, elborzaszt. Mert sosem vonzódtam a saját nememhez, mindig csak az ellenkezőhöz, csak szeretem izgatni hátulról. Ebben kérném a segítségeteket, hogyan tudnám élvezetesebbé tenni. Hallottam a pegging-ről, mikor a nő hatol be felcsatolható pénisszel a fiú ánuszába, de addig nem szeretnék elmenni, az már kicsit sok. Inkább csak úgy egymagam elszórakozni.
Vennék esetleg análdugót, ami kis helyen elfér, és nem veszik itthon észre, vagy szintén kicsi rúdvibrátort. Ezen pedig nem szeetnék változtatni, mert szerintem arról én döntök, hogy mit szeretek és mi esik jól.

Szakértőnk válasza a 16 éves fiú létemre szeretem a prosztatám izgatni kérdésre

Kedves Levélíró!

Nyilván te tudod, a te dolgod.. eszembe sem jutott, hogy lebeszéljelek. Ugyanakkor a részletekkel kapcsolatban nem jó helyen kérdezőskösz. Úgy gondolom, hogy több segítséget kaphatsz személyesen vagy akár online, szexuális segédeszközöket forgalmazó üzletben.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor