Kicsi pénisz méret.

2013.04.04.
Szia még egy fontos kérdésem lenne, 16 éves vagyok és nagyon kicsinek tartom a péniszem.! Mereven eléri a 15,5 16cm et de viszont ernyedt alap állapotban nagyon durván kicsi kb 4cm 5. És így ha bárhol levetkőzök nagyon ciki. Mit lehet ez ellen tenni hogy nagyobb legyen? Esetleg a növesztő szerek segítenek? A másik hogy mostanában kb 1-2 hónapja miután pettingeltünk: simogatás, csókok, puszik, utána ha belekezdünk a "kezes kielégitésbe" vagy az orális kielégytésbe akkor szó szerint kb 1-2 perc alatt elmegyek. régen nem volt ilyen gond. Mitől lehet? és ez ellen mit lehet tenni? Köszönöm

Szakértőnk válasza a Kicsi pénisz méret. kérdésre

Kedves Levélíró!

A péniszed mérete teljesen normális. Az ernyedt állapotban mért hossznak lényegében semmi jelentősége nincs, hiszen ilyenkor csak vizelésre használod. Növesztő szerekbe ne invesztálj, mivel semmiféle hatásra nem számíthatsz.

A korai magömlés hátterében állhat az is, hogy a barátnőd simogatása stb. intenzívebb, erotikusabb élmény, és emiatt nehezebben tudod uralni a testedet. Kapcsolatok kezdeti szakaszában is előfordulhat ez a probléma, ami aztán (ahogy egyre jobban összecsiszolódtok), csökkenni szokott ill. meg szokott oldódni.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor