Férfiasságomról pár kédés

2012.05.06.
Tisztelt Doktornő!
Miután megtaláltam ezt az oldalt felötlött bennem pár kérdés. 18 éves vagyok a péniszem mérete kb. 11-12 cm-er de enyhén el vagyok hízva és a pénisz feletti rész elég vastag, megmértem úgy is a péniszem, hogy ha az a rész szinte csak bőr lenne és úgy 15cmeres ami nekem már elég lenne, nem tudna tanácsolni nekem valamit amivel arról a területről (a hasam alatt és a péniszem felett) csökkenteni tudnám a zsír mennyiségét?
A második hogy, napi rendszerességgel maszturbálok, észrevettem, hogy a maszturbációm után olyan tünetek jelentkeznek mintha fel lennék fázva azaz vizelési ingerem van holott nem jön semmi. (olyan gyenge, hogy lehet vele élni)
A harmadik pedig, hogy a herezacskóm néha össze van húzódva mondhatni már kemény a bőr rajta és egy kis idő után ernyed el, ez mitől lehet?

Szakértőnk válasza a Férfiasságomról pár kédés kérdésre

Kedves Levélíró!

Helyileg fogyasztani nem lehet, tehát diéta és rendszeres sport (életmódváltás) javasolt, amivel úgy összességében fogyni fogsz, és a szeméremcsont területén is csökkenni fog a zsírréteg vastagsága. Így a pénisz "használható" része is nagyobb lesz, ill. optikailag is kedvezőbb lesz a kép. Úgy tudom, a problémát plasztikai úton is lehet egyébként orvosolni. (Magánúton.)

Az említett panasz utalhat gyulladásra (prosztata), urológiai vizsgálatot javaslok, ha a probléma tartósan fennáll. A herezacskó különböző ingerekre (pl. hideg van érintés) összehúzódik, ez teljesen normális dolog.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor