Kisfiam laboreredménye

2022.11.02.
Kedves Újj Zsófia doktornő!
Kérem segítsen !
A nagyobbik fiam az utóbbi 1 hétben 1x-2x hányt, először múlt szerdán meki után, majd szombat reggel , aztan tegnap meg szinte egész nap, akkor már látszott is rajta, hogy bágyadt . Emiatt elmentem vele halottak napján, az ügyeletre. Ott kapott b6 injekciót, illetve beküldött az ügyeletes doktornő a helyi kórház gyerekosztályára. Volt hasi ultrahang, ahol hála ég nem talátak semmit csak a beleket írták gázosaknak. Viszont készült laborvizsgálat is , aminek az eredménye miatt igencsak feszült lettem !
Magas az Ldh: 500, Sgot 40, Fvs 11.9, Segment 89.5, Trc 425, Glu 5.85
Alacsony a Lym 6.2 ( ez kicsi kora óta mindig alacsony) Mcv 77
Akkor délután befektették, de másnap már haza is engedték , mert jobban lett , de én nagyon aggódom az eredmények miatt . Virusfertőzést véleményeztek a tünetek mögött, ami lehetséges lehet, mert a keresztapja , és az unokatesója is hánytak 1 napig , ill a papa is a múlt héten!
A doktornő mit gondol ezekről az eredményekről? Kell ezek miatt most aggódnom? Kérem írja meg , hogy van-e teendőnk, vagy tényleg csak vmi vírus okozza az eltéréseket ? Megtisztelő válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel : 1 aggódó apuka

Szakértőnk válasza a Kisfiam laboreredménye kérdésre

Kedves Apuka! Igen az első gondolat a vírus. A labort ne ilyenkor értékeljük, mert egy vírus elfedi. Én két hét múlva csináltatnék kontroll labort.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor