Teherbe lehet esni a maszturbálástól?

2016.07.28.
Tisztelt Doktornő/úr!
Fiú vagyok, általában minden nap végzek önkielégítést. Attól félek, hogy valaki teherbe esik tőlem, mert rákerül a WC-ben valahová a spermám. Maszturbálás után papírtörlővel letörlöm a WC deszkát, a WC papír tartót és a WC lehúzót is. Önkielégítést már 2,5 éve végzek, viszont csak az utóbbi pár hónapban kezdtem el ettől félni, előtte ilyen szinte eszembe sem jutott.
Talán januárban kezdődött, mikor egy spermacsepp esett a WC deszkára. A cseppet letöröltem, viszont utána egy nedves törlőkendővel mindig letöröltem a WC deszkát maszturbálás után. Májusban viszont elkezdett romlani a helyzet, azóta mindig letörlöm a fent említett 3 dolgot, néha ha "rosszul törlöm le" valamelyiket, akkor újra megismétlem.
Mára már oda jutottam, hogy eléggé idegesít ez az egész, de egyszerűen nem tudok erről leszokni és félek is egy kicsit attól, hogy valaki miattam legyen terhes. Itt meg kell jegyeznem, hogy kényszerbetegségben szenvedek, ezért pszichológushoz járok. Lehet, hogy a kényszerbetegségem okozza ezt a szorongásom?
Ezen kívül az is lehet, hogy magától a félelemtől félek. Egyszer nem töröltem le a WC deszkát, utána pedig nagyon ideges voltam, azóta mindig letörlöm.
Régen ilyentől egyáltalán nem féltem, most viszont úgy érzem, hogy nemsokára megőrülök ettől. A törölgetéstől is, meg a félelemtől, hogy esetleg miattam teherbe esik valaki.
Van valamilyen alapja a félelmeimnek? Teherbe eshet ettől valaki? Ha kigyógyulok a kényszerbetegségemből, akkor ez a "mániám" is elmúlhat?
Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Szakértőnk válasza a Teherbe lehet esni a maszturbálástól? kérdésre

Kedves Kérdező! Természetesen nemi aktus nélkül nem lehet teherbe esni. Viszont aktív kényszerbetegsége miatt forduljon pszichológusához.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor