KIHEZ FORDULJAK?

2014.03.19.
NEM TUDOM KIHEZ FORDULJAK PANASZAIMMAL,NAGYON SOK ROSSZ TAPASZTALATTAL SIKERÜLT TALÁLKOZNOM.KB.4 ÉVE 2 HONAP ALATT KÖZEL 8KG HIZTAM (KEZDET55KG) EZ MÁRA 90KG.
BETEGSÉGEIM:BOLYGO VESE,CYSTA A TORKOMBAN.TÜNETEIM:FÁRADÉKONYSÁG,FELEDÉKENYSÉG,MENSTRUÁCIO KIMARADOZÁSA,SZÖRÖSÖDÉS(AJAK,MELL),HANGULATINGADOZÁS,IDEGESSÉG,KÖRÖM TÖREDEZÉSE,OLYKOR SZORITO ERZET A TOROKBAN(TOROKRESZELÉS,HÜMMÖGÉS).NEM TUDOM EBBÖL KIFOLYOLAG VAGY MÁSBOL ADODO A LÁBFÁJÁS FÖLEG A TÉRDHAJLATBAN,DEROK ÉS FAROKCSONT FÁJÁS.SAJNOS MAR NAGYON SOK FOGYOKURÁVAL,ZSIRÉGETÖ TABLETTÁLAL ,SPORTAL PROBÁLKOZTAM SAJNOS EREDMÉNYTELENÜL.KEREM SEGITSEN KIHEZ FORDULJAK PROBLÉMÁMMAL.VAGY HA LEHET AJANLANI ZSIRÉGETÖ TABLETTÁT.ELÖRE IS KÖSZÖNÖM

Szakértőnk válasza a KIHEZ FORDULJAK? kérdésre

Kedves Levélíró!

Én semmilyen körülmények között nem ajánlanék zsírégető tablettát. Legelső körben el kell menni egy orvosi vizsgálatra (legelőször a háziorvosodhoz). Vizsgálatot követően ő eldönti, hogy milyen vizsgálatokra van szükség. A hízás hátterében számtalan szervi ok állhat, ennek utána kell járni. Ha ezeket a problémákat sikerült rendezni, akkor pedig életmódot kell váltani, a fogyókúrákban én nem hiszek, hiszen ezek "kúrák". Ebből következően, sajnos a kúra után az eredeti problémák is vissza fognak térni.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor