KamaszPanasz Gyakran Ismételt Kérdések

Tartalom:

1. A személyes oldal ABC-je
2. Hogyan módosíthatom adataimat, és tölthetek fel képeket magamról?
3. Hogyan érem el a Blogjaimat a Személyes oldalamról?
4. Mik azok a KamaszPanasz mini alkalmazások?
5. Hogyan hívhatok meg egy ismerőst az oldalra?
6. Hogy találok vissza a Személyes oldalamra?
7. Hogyan tudok én is cikket feltölteni a KamaszPanasz portálra?

 

1. A személyes oldal ABC-je


A KamaszPanasz új személyes oldalának térképét az alábbi képre kattintva, megtekintheted nagyban!

Személyes oldal ABC

A: Köszöntő. Bejelentkezés után itt jelzi ki rendszerünk, hogy ki lépett be.

B: Kilépés gomb. Itt tudod Személyes oldaladat bezárni, elhagyni. Fontos! Ha azt akarod, hogy mások ne férjenek hozzá a személyes adataidhoz, akkor mindig jelentkezz ki a személyes oldaladról géphasználat befejezése előtt!

C: Profilszerkesztés. Itt tudod a regisztrációnál megadott adataidat elérni, módosítani, szerkeszteni. Továbbá ezen a menüponton belül tudsz képeket is feltölteni magadról.

D: Képed. Itt látható az Profilszerkesztésben feltöltött képed. Amíg nem töltesz fel képet, a rendszer egy sablont használ. Tedd egyedivé profilod, és töltsd fel kedvenc fotód!

E: Személyes adataim doboz. Ebben a dobozban megtalálod azokat az infókat, amelyeket a regisztrációnál, vagy a Profilszerkesztésben megadtál magadról! Továbbá itt éred el a Pontjaim, Barátaim száma, Blogjaim és a KÓPÉráció kereső aloldalakat. (Jelenleg még nem minden aloldal él!)

F: Új mini alkalmazások hozzáadása. Erre a hivatkozásra kattintva tudsz új alkalmazást beépíteni saját Személyes oldaladba. A mini alkalmazások tárháza folyamatosan bővülni fog, és változatos oldalképet ad számodra a Személyes oldaladon.

G: Meghívó mini alkalmazás. Az alkalmazás segítségével könnyű szerrel tudod értesíteni a haverokat az oldal létezéséről, amelyet Te már felfedeztél és használsz. Csak add meg az ismerősöd nevét és e-mail címét, majd kattints az Elküldés gombra és az értesítő menten el is lesz küldve. Ha cimborád beregisztrál, a meghívódban szereplő linkről, akkor ezért neked jutalompontok potyognak a számládra! Ha az alkalmazás útban van, ragad meg az egér bal gombjával a fejlécénél fogva és húzd oda, ahova csak akarod. Az alkalmazás megjegyzi helyét és később már az új helyén fogod megtalálni.

H: Mini alkalmazás szerkesztő rész. Lehetőséged van a már hozzáadott mini alkalmazásodat összezárni (kis mínusz jel), vagy eltávolítani a Személyes oldaladról (kis X). Ha összezárod az alkalmazást, a mínusz jelből plusz jel lesz, amellyel újra eléred minden szolgáltatását.

I: Kereső. Ha érdekel egy téma, vagy valamit nem tudsz, de szeretnél választ találni rá, írd be Keresőnkbe, és pillanatok alatt válaszok tucatjai potyoghatnak ki.

J: Érdekességek doboz. Itt minden nap valami hasznosat, valami érdekeset, valami megdöbbentő tényt olvashatsz.

K: Hirdetési felület.

L: Szavazás doboz. Szavazz a hetente frissülő kérdésekre, és légy Te is döntőbíró a titeket érintő kérdésekben!

M: Gyorsnavigáló sor. Itt tudsz szörfözni az oldalakon gyorsan, és itt is szemmel tudod tartani, hogy éppen merre is jársz a KamaszPanasz böngészése közben.

Vissza a Tartalomhoz

2. Hogyan módosíthatom adataimat, és tölthetek fel képeket magamról?

A regisztrációnál sok adatot megadhattál, de lehet, hogy némely adatod még így is hiányzik, vagy pontatlan. Ezért ezeket a Profilszerkesztés dobozban a Szerkesztés gombra kattintva tudod újra elérni, és módosítani, vagy kiegészíteni.

No para! A Profilszerkesztés oldalon eldöntheted, hogy a megadott adataid láthatóak legyenek majd a többi felhasználó számára, vagy sem. Ezt a Publikus? oszlopban tudod eldönteni! Csak azok az adatok mellé tegyél pipát, amelyeket szeretnél megosztani másokkal is!

Vissza a Tartalomhoz

5. Hogyan érem el a Blogjaimat a Személyes oldalamról?

Ha már indítottál, vagy ha még nem, de azon töröd a kobakod, hogy szeretnél internetes naplót vezetni, akkor mindezt megteheted, ha bejelentkezel és a Személyes adataim dobozban rákattintasz a Blogjaim menüpontra.

Ezután eljutsz a blogjaid aloldalra, ahol egy lista segít igazodni jelenlegi blogjaid között. Kis ikonok segítenek a már meglévő blogok szerkesztésében (kis ceruza ikon) és új bejegyzések (új lap ikon) elkészítésében.

Új blog létrehozásához pedig nem kell mást tenned, mint a nagy Új blog létrehozása gombra kattintasz.

Vissza a Tartalomhoz

6. Mik azok a KamaszPanasz mini alkalmazások?

A KamaszPanaszon lehetőséged nyílik arra, hogy különböző mini alkalmazásokat használva, színesebbé, érdekesebbé és gyorsan kezelhetővé tedd Személyes oldalad. Ehhez nem kell mást tenned, mint az Új mini alkalmazás hozzáadása gombra kattintanod, és a folyamatosan bővülő listában megtalálni a számodra legérdekesebb, leghasznosabb alkalmazást hozzáadnod oldaladhoz.

Továbbá lehetőséged van ezen alkalmazások összezárására, áthelyezésére, cseréjére. A dobozokat tetszésed szerint bátran elhelyezheted, ahol csak neked szimpatikus az oldalon.

Vissza a Tartalomhoz

7. Hogyan hívhatok meg egy ismerőst az oldalra?

A KamaszPanasz oldalon lehetőséged van ismerőseidnek ajánlani oldalunkat. Ehhez nem kell mást tenned, mint egy megerősített regisztrációval rendelkeznek. Jelentkezz be, és a Személyes oldaladon add hozzá a Meghívó alkalmazást a Személyes oldaladhoz.

Az alkalmazás segítségével könnyű szerrel tudod értesíteni a haverokat az oldal létezéséről, amelyet Te már felfedeztél és használsz. Csak add meg az ismerősöd nevét és e-mail címét, majd kattints az Elküldés gombra és az értesítő menten el is lesz küldve. Ha cimborád beregisztrál, a meghívódban szereplő linkről, akkor ezért neked jutalompontok potyognak a számládra! Ha az alkalmazás útban van, ragad meg az egér bal gombjával a fejlécénél fogva és húzd oda, ahova csak akarod. Az alkalmazás megjegyzi helyét és később már az új helyén fogod megtalálni.

Vissza a Tartalomhoz

8. Hogy találok vissza a Személyes oldalamra?

Az oldalon való navigálást megkönnyítettük annyiban, hogy elhelyeztünk egy gyorsnavigáló sort az oldal felső részében, ahol könnyű szerrel nyomon tudod követni, hogy éppen merre jársz. Ha netán eltévedtél volna, vagy csak egy szintet szeretnél visszalépni, használd a gyorsnavigáló sort!

Minden egyes lépés egy újabb úthoz vezet, melyből bármikor visszatérhetsz, ha az előző lépés linkjére kattintasz.

Ez a funkció akkor is működik, ha be vagy jelentkezve, és akkor is, ha csak az oldal egy látogatója vagy, és nem vagy bejelentkezve.

Vissza a Tartalomhoz

 

9. Hogyan tudok én is cikket feltölteni a KamaszPanasz portálra?

 

A TE TÖRTÉNETED menüpont alatt minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónak módja és lehetősége van arra, hogy cikkeket töltsön fel a KamaszPanasz portálra. A cikkeket KIZÁRÓLAG szerkesztői átvizsgálás és jóváhagyás után publikáljuk! Nem hagyunk ki senkit sem a sorból! Amint a cikked elfogadásra kerül és publikáljuk az oldalon, automatikusan üzenetet fogsz róla kapni e-mail címedre, amivel beregisztráltál az oldalunkra. Cikked a publikálást követően extra pontszerző versenyben vesz részt, ami azt jelenti, hogy más felhasználók ha értékelik a cikkedet, akkor azokért extra pontokat fogsz majd kapni.

Ha cikked elutasítjuk, mert a tartalmát olyannak ítéli meg a KamaszPanasz szerkesztősége, hogy az sem tartalmilag, sem szerkezetileg nem illik bele a portál tartalmi környezetébe, akkor arról e-mailben fogunk értesíteni!

Milyen cikkeket várunk és fogadunk el első sorban?

A KamaszPanasz szerkesztősége nyitott minden olyan témájú és tartalmú cikkre, ami az egészséggel, az egészséges élettel és minden olyan témájú és tartalmú cikket megjelentet, amelyet a felhasználó maga, saját szellemi munkájának eredményeképpen született. A hasonló tematikájú honlapok tartalmának kivonatolása és másolása nem elfogadható, és törvénysértő tevékenységnek is minősül! Éppen ezért arra kérünk, hogy olyan történeteket, cikkeket osszatok meg, amelyeket Ti magatok írtatok! Lehet egy baráti társaság felhőtlen szórakozásáról, osztálykirándulásokról, hosszantartó betegségekből való kilábalásról, étkezésekről, diétákról, sportról, sportolási szokásaidról, szabadidős tevékenységedről, sulis dolgokról, lelki gondokról, bánatról, örömről, haragról, gyűlöletről, szeretetről, szerelemről, aggódásról, testi változásaidról, drogokról, a cigihez fűzött viszonyodról, az alkoholról, szexről és még számos témáról írni, ami Téged is érdekel...

A legjobb témák mindig azok, amelyek minél nagyobb tömegeket tudnak megmozgatni, és több ember figyelmét felkeltik. Ezt Te magad is lemérheted ha rendszeresn látogatója vagy a KamaszPanasz portálnak és figyeled cikked olvasóinak számát. Pontos statisztikát kapsz arról, hogy hány olvasója volt már cikkednek!

Vissza a Tartalomhoz