Receptek, víz

#Receptek #víz

6 db cikk a témában

Karácsonyi tea
#karácsony
2023.12.24.

Karácsonyi tea

Lepd meg szeretteidet egy különleges ajándékkal karácsonykor!

#ősz
2021.10.26.

Egyszerű őszi tökfőzelék epebetegeknek

Készítsd el az otthonodban ezt a hagyományos, őszi ételt. Amikor kint hűvösre vált az idő jól fog esni a gőzölgő tökleves az asztalon. Tálald az epebetegeknek, allergiásoknak, chronosoknak, gyomorfekélyeseknek és keringési problémákkal küzdőknek is!

#zöldség
2021.09.23.

Zöld zöldségleves epebetegeknek

Az egészséges életmód elengedhetetlen része a zöldség és gyümölcs fogyasztás. A zöldségben rejlő vitaminokat szervezetedbe juttathatod levesként is. Készítsd el alábbi receptünk alapján a zöld zöldséglevest, amiből epebetegek és vashiányosok is nyugodtan kanalazhatnak.

#csoki
2021.08.24.

Csokipuding házilag laktózérzékenyeknek

Édességgel szeretnéd meglepni kedvesed, de elfogyott otthon a pudingpor? Ne pánikolj! Készítsd el alábbi receptünk alapján házilag a csokipudingot, melyet akár laktózérzékenyek, lisztérzékenyek, hízni vágyók és hasnyálmirigy problémákkal küzdők is fogyaszthatnak!

#almalé
2011.02.26.

Forró almalé gyomorfekélyeseknek

Nincs is jobb érzés ebben a nagy hidegben, mint hazaérve meginni egy pohár forró almalevet. És milyen egyszerű elkészíteni!

#lángos
2009.08.22.

Tejfölös-sajtos lángos cukorbetegeknek

A legtipikusabb étel a strandon, amit biztosan már kipróbáltál, a lángos. Mostani receptünkből megtudhatod, hogyan is készül ez a remek magyar étel! A recept összeállításánál gondoltunk a lisztérzékenyekre és a cukorbetegekre és allergiásokra is!