Ezt látnod kell, nyár

#Ezt látnod kell #nyár

6 db cikk a témában

Hogyan vészeljük át a forró éjszakákat?
#kánikula
2023.07.27.

Hogyan vészeljük át a forró éjszakákat?

A „forró éjszakák” közhely minden mennyiségű puffogtatása ellenére valljuk be, az emberi szervezet a nyári kánikula idején a hűvös éjszakákat kedveli. Testünk-lelkünk megfelelő regenerációjához első sorban kellemes hőmérsékletű hálószoba szükséges.

Így hordd a melltartót lenge topokhoz - 12 tuti tipp!
#melltartó
2023.07.07.

Így hordd a melltartót lenge topokhoz - 12 tuti tipp!

A nyári napokon előszeretettel választod a lehető legszellősebb felsőket? Bizonyára volt már egy-két különleges darab, amelyikhez nehéz volt a megfelelő melltartót kiválasztani. Íme, 12 szuper módszer a lengébb felsőkhöz!

Tippek kánikula ellen
#hőség
2022.08.03.

Tippek kánikula ellen

Ha nem vagy olyan szerencsés, hogy az egész nyarat vízparton töltsd, és nincs mindenütt légkondicionáló, amerre jársz, akkor egy idő után Te is biztosan szenvedsz a hőségtől, éppúgy, mint mindenki más. A kánikula ugyanis nagy megterhelésnek teszi ki az emberi szervezetet.

#hologram
2015.08.06.

Elképesztő trükk: így tudsz 3D hologramot kreálni a mobiloddal

Az okostelefonokból kihozható lehetőségek száma úgy tűnik, hogy kifogyhatatlan. Most egy olyan trükköt próbálhatsz ki, amely igazán látványos. Oké, nyári szünet van, de ez a kis barkácsolás felér egy kémiai kísérlettel. Viszont garantáltan menő lesz a végeredmény!

#DIY
2015.07.21.

Régiből újat: 4 perces trükk egy trendi felsőhöz

Biztos vagyok benne, hogy lapul a szekrényedben néhány hagyományos fazonú póló, amit már rég meguntál. Most mutatunk egy egyszerű ötletet ahhoz, hogy mit is kezdhetsz ezekkel a darabokkal. Csupán néhány perc kell az elkészítéshez, és máris kész a varrás nélküli, lenge top, ami kiváló viselet a hőségben a strandon, fesztiválokon vagy akár edzés közben.

#melanoma
2015.07.09.

Te nem félsz a bőrráktól? Rosszul teszed!

A melanoma csupán Ausztráliában 1500 halálos áldozatot követel évente. A betegség a 15 és 30 közötti korosztályt fenyegeti leginkább, ezért fontos, hogy odafigyelj magadra és elkerüld azokat a szituációkat, amelyek elősegíthetik a bőrrák kialakulását!