Ezt látnod kell, kiközösítés

#Ezt látnod kell #kiközösítés

5 db cikk a témában

#TikTok
2021.07.05.

Együtt a sértő hangok ellen – TikTok kampány az online bántalmazás ellen

Kampányt indít az UNICEF Magyarország az online bántalmazás visszaszorítása érdekében. Az Együtt a sértő hangok ellen címet viselő innovatív program időzítése nem véletlen: a cyberbullying elleni világnapon, június 18-án induló kampány aktualitását adja az is, hogy nemzetközi becslések alapján az elmúlt hónapokban akár 70%-kal is nőhetett az online bántalmazási esetek száma. Ahogyan a járvány nyomán az élet egyre több területén az online térre tolódott a hangsúly, úgy vált egyre több gyerek a cyberbullying áldozatává.

#zaklatás
2018.02.10.

Megrázó film az iskolai zaklatásról

Cikizés, kiközösítés, rosszindulatú pletykálás, veréssel fenyegetés, verbális agresszió - egyre gyakoribb, mindennapossá váló jelenségek az iskolai közösségekben.

#Nick Vujicic
2016.03.17.

A leginspirálóbb videó, amitől jobban érezheted magadat

Úgy érzed, kifogytál a motivációból? Sokszor érezhetjük úgy az életünk során, hogy minden körülmény az utunkba próbál állni. Ilyenkor hajlamosak vagyunk reményvesztetten arra gondolni: csak én lehetek ekkora szerencsétlen. Viszont minden csak viszonyítás kérdése. Ne gondold, hogy mások nem küzdenek meg a saját akadályaikkal.

#elfogadás
2015.03.09.

Videó az emberi különbségek elfogadásról

A világ tele van feszültséggel. Ennek ellenére az emberek sokszor tovább fokozzák ezt azzal, hogy az előítéletek, a szóbeszédek és a külsőségek alapján ítélkeznek.

#videó
2015.03.03.

Ilyen lenne a világ szakmunkások nélkül... - Videó

Manapság egyre kevesebb diák választja a szakiskolákat a továbbtanulás során. Helyettük a népszerű, elismert és jobb megélhetéssel kecsegtető szakok és iskolák állnak a lista élén. Így sajnos számos tehetséges fiatal kerül olyan pályára, ahol nem tudja kibontakoztatni a tehetségét.