Zöldövezet, újrahasznosítás

#Zöldövezet #újrahasznosítás

66 db cikk a témában

#zöld
2010.03.17.

A zöld ruhatár alapdarabjai

Itt a tavasz, felújítanád a ruhatárad? Ebben a bizonytalan gazdasági helyzetben most legtöbbünknek el kell halasztanunk a drága vásárlásokat, de néhány költség-tudatos darabbal évekig jól és összeszedetten fogsz kinézni.

#környezetvédelem
2009.11.20.

Kövesd a trendet! - A fogyasztási kényszer ellen

Elkészült Budapest internetes Zöld Térképe, amely a lakosok „zöld választását” igyekszik segíteni. A honlapon bioboltok, hulladékszigetek, használt ruha-üzletek, biciklijavítók és sok más érdekesség is helyet kapott. Vess egy pillantást a kínálatukra!

#újrahasznosítás
2009.09.28.

Hogyan hasznosíthatóak a régi CD-tokok?

Mi mindenre lehet felhasználni a régi CD tokokat, miután kikerült belőlük a CD? Legyen vékony vagy vastag, mindegyiknek lehet második rendeltetése. Az alábbi ötletek könnyen, gyorsan megvalósíthatók.

#elektronikai hulladék
2009.08.31.

E-hulladék

A 21. század a „kommunikációs forradalom” időszaka, ugyanis egyre szélesebb termékkínálat áll a vásárlók részére. Manapság már bárhonnan küldhetsz egy sms-t a családodnak, vagy a barátaidnak, vagy akár egy laptop segítségével e-mailezhetsz velük akár az Atlanti-óceán felett is. A technológia világa nagyszerű, azonban hátulütői is vannak: az elektronikai hulladékok.

#szemét
2009.08.27.

Kevesebb szemetet Földünk életben maradásáért!

Az emberek csak vásárolnak, és vásárolnak. Kimutatták, hogy két évvel ezelőtt a világon minden másodpercben gyártottak egy autót, és az emberek naponta 2.3 millió cipőt és 2.6 milliárd játékot vettek meg.