/ SZEX / terhesség
Szex szótár >>

SZEX terhesség kategória (57)

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
Alacsony növés esetén érdemes idejében orvoshoz fordulni. A jelenség sok esetben sikeresen kezelhető, de csak akkor, ha még a serdülőkor befejezte előtt keressük fel a szakembert.
2015-07-13
Az amenorrhea a menstruáció elmaradását jelenti, egy vagy több ciklus kiesését. Az elsődleges amenorrhea a 16 éves korig be nem következett menstruációt jelenti, míg a másodlagos pedig a már működő menstruációs ciklusok sorozatának megszakadására utal.
2015-06-02
Lehetett volna az is a cím, hogy a nők második rémálma a narancsbőr után. Ugyanis ezek a csíkok korra, nemre való tekintet nélkül keletkeznek, és sok ember szenved tőlük. Akár már kamaszkorban is kialakulhatnak, eltüntetésük pedig nem lehetséges.
2015-05-30
Általában amikor baktériumokról van szó, mindig rögtön gyulladásra, fertőző betegségre gondolunk. A baktériumok között vannak halálos betegséget okozók, és olyanok is, amik nélkülözhetetlenek az egészséges élethez.
2015-05-09
Számos módszer létezik a fogamzásgátlással kapcsolatban, melyek a terhesség megelőzésében nagyon hatékonyak. Téves információk is terjednek azonban a fogamzásgátlásról, akárcsak olyan módszerek, melyek egyszerűen nem működnek.
2015-02-03
Hogyan eshetünk teherbe és hogyan nem? Oszlassunk el most néhány terhességgel kapcsolatos mítoszt!
2014-12-02
Kezdjük az áttekintést az alapoktól, vagyis a teherbeeséstől, a sperma és petesejt találkozásától, a megtermékenyítéstől. A leggyakoribb kérdések és válaszok a témában.
2014-10-24
Van, ami érdekelne, de eddig nem merted megkérdezni? Összegyűjtöttük a leggyakrabban fölmerülő problémákat, és meg is válaszoltuk őket.
2014-09-28
A terhességet egy nő életének a legboldogabb korszakának tartják. A kamaszkori terhesség egyre komolyabb témává válik a mai, rohamosan változó világban. Ez a cikk a tinédzserkori terhesség felmerülő kérdéseivel, témáival foglalkozik.
2014-08-05
A fogamzásgátló készítmények hatásánál nincs megszabva a tabletták szedésének ideje. A kihagyott fogamzásgátló tabletta miatti pár napos, köztes vérzés természetes.
2014-07-27
A menstruációval kapcsolatban számos olyan kérdés merülhet fel benned, amelyekre választ szeretnél kapni. Összegyűjtöttük a mestruációt érintő legfontosabb kérdéseket, és meg is válaszoljuk azokat.
2014-07-26
17 éves lány vagyok. A barátommal óvszerrel védekezünk, de most hallottam egy bizonyos gyűrűről, amit havonta egyszer kell felhelyezni, és 98%-ban véd. Nem tudom, hogy 17 évesen ártalmas-e ilyenkor gyógyszert szedni, vagy bármiféle hormontartalmú készítményt használni? Továbbá menstruáció alatt erős hasi görcseim vannak, és a derekam is olyan, mintha le akarna szakadni, a ciklus végén pedig barna folyásom van, és alvadt darabok is előtűnnek.
2014-03-21
"16 éves lány vagyok, és tegnap védekezés nélkül szeretkeztem a barátommal. Ő azt tanácsolta, hogy gyorsan menjek, és üljek bele nagyon forró vízbe. Nem akarok ilyen fiatalon gyermeket szülni, ezzel megakadályozhattam a nem kívánt terhességet?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2013-05-29
Ha az anya a terhesség ideje alatt gyomor-bélrendszeri fertőzésen esik át, a betegség koraszülést, de akár vetélést is okozhat.
2011-09-01
Egy fáradt, rongyos indián nő érkezett a piscói kórházba – az Andok lábaitól, gyalog. Kezében vezetett egy félénk, alig egy méter magas, gesztenyebarna szemű lányt, rendkívül domború hassal.
2011-08-16
<<  1 2 3 4  >>