Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#burgonyaleves
2009.09.05.

Burgonyaleves crohnosoknak

Ahogy a cím is sugallja, valóban gyorsan tudunk készíteni egyszerű ételeket is. Ilyen étel a burgonyaleves is, amit crohnban szenvedők is fogyaszthatnak.

#desszert
2009.09.03.

Kókuszkifli lisztérzékenyeknek

Sokak kedvence a kókuszkifli, és kedvelt desszert számos rendezvényen és összejövetelen. Mostani receptünkkel Te magad is könnyedén elkészítheted, és elkápráztathatod családod, barátaid remek főzőtudományoddal!

#pogácsa
2009.08.27.

Burgonyás pogácsa epebetegeknek

Ismét egy tipikus magyar desszert, a pogácsa. Te sütöttél már? Ha nem, ha igen, most itt egy újabb recept, hogy lisztérzékeny, gyomorfekélyes, epebeteg barátaidat is meg tudd kínálni belőle.

#recept
2009.08.25.

Virslis bagett epebetegeknek

Egy igazán remek és nagyon finom recepttel készültünk most, amit gyomorfekélyben szenvedők, epebetegséggel és lisztérzékenységgel küzdők is bátran fogyaszthatnak

#lángos
2009.08.22.

Tejfölös-sajtos lángos cukorbetegeknek

A legtipikusabb étel a strandon, amit biztosan már kipróbáltál, a lángos. Mostani receptünkből megtudhatod, hogyan is készül ez a remek magyar étel! A recept összeállításánál gondoltunk a lisztérzékenyekre és a cukorbetegekre és allergiásokra is!

#pizza
2009.08.04.

Pizzaszósz lisztérzékenyeknek

Pizzát szinte mindenki tud csinálni megfelelő alapanyagok használatával... De nem mindig célravezető előre legyártott hozzávalókkal főzni! Most ragadj fakanalat és egy remek szósz receptjét ajánljuk neked, amit lisztérzékenyeknek is tudunk ajánlani!

#tartármártás
2009.08.01.

Tartármártást lisztérzékenyeknek

Bizonyára már Te is kóstoltad és biztosan ízlett is... Rántott húsok, sajtok kiváló kiegészítői lehetnek a tartármártások. De hogy is készül ez a kis ízfokozó csoda? Lisztérzékenyekre is gondoltunk receptünkben!

#leves
2009.07.25.

Frankfurti leves lisztérzékenyeknek

A menzán étkezők biztosan ismerik, de nagy népszerűségnek örvend a sulin kívül is a frankfurti leves. Receptünk lisztérzékenyek számára is ideális lehet!

#tyúkleves
2009.07.23.

Görög rizses tyúkleves lisztérzékenyeknek

A nyár alkalmával nagyon fontos, hogy odafigyeljünk a megfelelő folyadékháztartásra. Ehhez nyújtunk most egy kis segítséget mindenkinek, de leginkább a lisztérzékenyeknek.

#recept
2009.07.09.

Frankfurti borsóleves hízni vágyóknak

Egy remek recept mindazoknak, akik kicsit szeretnék magukat kényeztetni, esetlegesen hízni. A nyári forróságban egyébként is az tanácsolják: fogyasszunk minél több folyadékot.

#recept
2009.07.04.

Borsófőzelék laktózérzékenyeknek

Sokan sokféle receptet ismernek arra, hogy hogyan lehet remek borsófőzeléket készíteni. Mi most egy egészséges változattal készültünk azok számára is, akik laktózérzékenységben szenvednek.

#kuglóf
2009.06.23.

Kapucnis rizskuglóf lisztérzékenyeknek

A kuglóf egy könnyű, remek sütemény, ami vacsorának vagy reggelinek is kiváló lehet. A gluténmentes hozzávalókkal akár lisztérzékenyek is fogyaszthatják!