szőrbenövés

2012.11.03.
Kedves kamaszpanasz.hu !
Elég súlyos az én problémám. Az alsó lábszáraimon a benőtt szőr megkeserítette az egész életem.
Mára már annyira súlyos,hogy a párom elött is szégyenlős vagyok,napfényben. (ez főként nyáron van ha lengébb az öltözet)
Függő lettem a szőrkipiszkálása téren. Tűvel. Tegnap este pl. több mint 1 cm hosszú szőrt húztam ki a bőröm alól. Véletlenül vettem észre egy hosszú halvány szürke csíkot teljesen a bőr alatt. Durva volt.
Még nyár végén megkérdeztem egy kozmetikust,hogy mivel tudnám kezelni a lábaimat. Azt mondta ne kozmetikushoz menjek el,hanem bőrgyógyászhoz,aki majd felír egy hámlasztó krémet,amit majd télen fogok tudni használni. Ugye ezeket a foltokat,piszkálás utáni régi nyomokat eltüntetni.
Tudna esetleg Ön ajánlani valamit,hogy ne kelljen elmennem bőrgyógyászhoz? Hónapokig is eltelhet mire időpontot kapok. Valami nagyobb kiszerelésűre lenne szükségem,mivel mindkét lábamról lenne szó (térdig). Valami ami erősen hat. és biztos beválik.
Segítségét előre is köszönöm! Szép napot!

Szakértőnk válasza a szőrbenövés kérdésre

Kedves Levélíró!

Vizsgálatra mindenképpen szükség van, és azért az előjegyzés ennyire nem vészes. Néhány hét valószínűleg. Valóban hámlasztó kezelésre lenne szükség a foltok halványítása érdekében.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor