gyors elmenés

2011.01.21.
Csókolom, kérem segítsen, hogy mit tegyek, hogy tovább bírjam, hogy ne menjek el 2perc alatt szex közben. Nekem is, meg a csajomnak is rosz, hogy olyan gyorsan elmegyek, mert utána már nem élvezem a szexet, nincs kedvem utána már szexelni, miután elmentem. Az lenne a jó, ha egyszerre mennénk el mindketten. Mondjuk nem tudom, hogy van egyáltalán olyan, hogy egyszerre megy el mind a kettő fél.

Szakértőnk válasza a gyors elmenés kérdésre

Kedves Levélíró!

Van olyan. Nem mondom, hogy ez a cél, tehát én nem hiszem azt, hogy csak akkor teljes értékű egy együttlét, ha a párnak egyszerre van orgazmusa. Én fontosabbnak tartom azt, hogy mindkét fél kielégüljön, az időbeniség nem annyira jelentős.

A korai magömlés nem annyira ritka probléma, főleg fiatalabb korban. Ilyenkor a fiúk még kevésbé tudják kontrollálni ezt a folyamatot, de a cél ez lenne. Jó lenne ha sikerülne elérni, hogy aktus vagy maszturbálás során az aktív ingerlés időtartama 5-10 perc legyen. Persze ez a távlati cél, nem számíts arra, hogy ezt egy hét alatt el fogod érni, ehhez több idő kell.

Tehát, a következőkre kellene odafigyelned. Akár maszturbálsz, akár a pároddal vagytok együtt, ha érzed, hogy közel a csúcs, akkor hagyd abba az ingerlést, húzd ki a péniszt a hüvelyből.Szükség lesz egy kis időre, amíg csökken az izgalmi állapotod és készen állsz a folytatásra. Kezdetben több ilyen szünetre is szükség lesz, de idővel a tested magától "átáll" majd, és nő az aktusok hossza, egyre kevesebb szünetre lesz szükség.

Emellett az elszorításos techinka kipróbálását is javaslom. Erről sok leírást találsz a neten, érdemes utána olvasni.

Legyetek türelmesek és jelentős javulást fogtok elérni.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor