pénisz

2010.11.09.
Kedves Szakértők!
A helyzet az, hogy egy húsz éves fiú vagyok. Nos a péniszem nem valami nagy (merev állapotban 13 cm) és többször is már bajba kerültem miatta. Volt egy lány, akit nagyon szerettem, de amikor arra kerül volna a sor, kinevetett a mérete miatt. Ezért azóta nagyon nehezen nyílok meg a többiek előtt, és félek is a nemi érintkezéstől. Ezen, hogy segíthetek? Van esetleg valami módszer, vagy gyakorlat amivel esetleg a méretén és a vastagságán tudnék változtatni (még ha kicsit is)? Akár vitaminok, akár torna, vagy valami. Nagyon el vagyok keseredve, remélem tudnak valami jó választ írni. Továbbá, hogy hogyan tudnám ekkora pénisszel élvezetessé tenné a szexet? Mit csináljak, hogy minden jól működjön? Hogy csináljam, hogy maximális élvezet nyújtsak partneremnek is?
Válaszukat előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a pénisz kérdésre

Kedves Levélíró!

Biztosan közhelyesnek hangzik, de ha egy lány téged bármilyen vélt vagy valós testi hibád/adottságod miatt kinevet, akkor nem rá van szükséged. Egy olyan kapcsolatban, ahol a felek igazán szeretik egymást, ilyesmi fel sem merül. Egyébként a méreted sem ad okot arra, hogy bárki kinevessen.

Nem tudok olyan (természetes) gyakorlatot vagy eljárást, amivel garantáltan és hatásosan lehetne a pénisz méretét növelni. Ezzel szemben arra biztatnálak, hogy figyelj oda nagyon a parnteredre és arra, hogy mi esik neki jól. Hagyjatok elegendő időt az előjátékra, kényeztesd őt manuálisan, orálisan is. Az sem baj, ha neki már az előjáték során orgazmusa lesz, vagy legalábbis kerüljön ahhoz közeli állapotba. (Ezt egyébként nem csak neked tanácsolom, hanem úgy általában.) Én úgy gondolom, hogy ha megtalálod a megfelelő lányt, akkor semmi gondotok nem lesz a szexuális élettel.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor