Képes lennék teljesen kielégíteni egy 14 éves szűz lányt 15 évesen?

2010.10.07.
Tisztelt Doktor/Doktornő!
Én egy 15 éves srác vagyok és ott tartok hogy közösülésre kerül sor,de még én is szűz vagyok úgy hogy félek a dologtól! Kimondottan attól félek mit szól majd a lány ha meglátja a nemi szervemet ami 15cm! és hogy sikerülne-e a lánynak elélvezni? Előre is,Köszönöm válaszát!
Tisztelettel.

Szakértőnk válasza a Képes lennék teljesen kielégíteni egy 14 éves szűz lányt 15 évesen? kérdésre

Kedves Levélíró!

Több dolgot is szeretnék írni.. az első, hogy nem kell a péniszed mérete miatt aggódnod, nincsen vele semmi gond. Egyébként a lányokat sokkal kevésbé érdekli partner/barát a hímvesszőjének a mérete, mint ahogy azt a fiúk gondolják. Ráadásul egy 14 éves, szűz lánynak nincs is összehasonlítási alapja..

Viszont úgy gondolom, hogy talán nem lenne annyira fontos ezt az együttlétet siettetni. Ennek a véleményemnek csak az egyik oka az, hogy borzasztó fiatalok vagytok 14 ill. 15 évesen. A leveledből úgy értelmezem, hogy nem láttátok még egymást ruha nélkül, ez pedig azt is jelenti, hogy nem pettingeltetek, nem volt részetek mondjuk orális szexben, nem simogattátok egymást intim tájékon. Pedig ezek a lépcsőfokok nagyon fontosak, hiszen ezzel ismerhetitek meg a saját ill. a partner működését, nem utolsó sorban pedig arról is sok tapasztalatot szerezhetnél, hogy hogyan szerezhetsz örömet a párodnak. Az első aktus olyan dolog, amire megéri felkészülni lelkileg és testileg is, hiszen hatása van a későbbi nemi életre is (főleg a lányoknál). És még így is nagyon ritka az az eset, hogy egy lánynak kielégülést hoz az első együttlét. Ez nem a fiú hibája, egyszerűen csak szükség van némi tapasztalatra ahhoz, hogy aztán tökéletes legyen az összhang.

Minden jót!

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor