Elő-ondó váladék - normális?

2010.07.02.
Sziasztok!
17 éves fiú vagyok, első barátnőmmel nagyon jól haladunk de még nem feküdtünk le, de van egy probléma ami nekem nagyon kellemetlenné teszi a randikat.
Már beszélgettem róla a haverjaimmal, de hát ők csak nem szakértők, úgy igazán nem értenek hozzá. Önkielégítés közben is tapasztaltam váladékot a vége előtt, a fiúk azt mondták ne aggódjak miatta, csak elő-ondó. Viszont a probléma, hogy amióta együtt vagyok a barátnőmmel, folyamatos szexuális izgalomban vagyok (ez szerintem érthető, amúgy is fiú vagyok, persze hogy vágyom már rá, de még nem siettetem), és ez gyakran eredményez ilyen elő-ondót, és bár nincs túl sok belőle, eszméletlenül kényelmetlen a boxerban. Nem látszik, csak utána ciki otthon tisztogatni. Szégyenszemre utolsó alkalommal rögtönöztem "pelenkát", papírzsebit raktam a nadrágomba hogy legalább az fogja fel, de nem használ, egyre több jön... és baromira idegesítő... ez csak velem fordult elő? kérlek segítsetek...

Szakértőnk válasza a Elő-ondó váladék - normális? kérdésre

Kedves Levélíró!

Meg kell nyugtassalak, hogy ez a dolog teljesen normális. A termelődő váladéknak az a szerepe, hogy megkönnyíti a behatolást. Annyit érdemes még tudni, hogy tartalmazhat spermiumokat, vagyis terhességet is okozhat (kis eséllyel).

Próbáld meg elfogadni, hogy ez normális, talán nem fog annyira zavarni.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor