Rövid fék

2010.05.07.
Kedves Doktor/Doktornő!
17 éves fiú vagyok, még nem élek nemi életet, de a bnőmmel tervezzük a szexet. Attól tartok, hogy rövid a fék a péniszemen. Merev állapotban 17 cm, de nem kellemes amikor hátrahúzom a fitymát. Tudom, hogy erre urológust szoktak ajánlani, de azért reménykedek vmi olyan módszerben, amivel én is meg tudom állapítani otthon, hogy tényleg ez a baj áll fenn, vagy csak én élesztem magamban ezt a kétséget.
Még egy valami: ha az urológust nem lehet elkerülni, akkor (tudom hogy ez nem az önök szakterülete, de) hogyan tudom megmondani ezt a szüleimnek? Nem azért mert prűd lennék, hanem mert rossz kapcsolatban vagyok velük, és ez olyan dolog amihez nagyon őszintének kell hozzájuk lennem, és mégiscsak az ő segítségükre van ehhez szükség.
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Rövid fék kérdésre

Kedves Levélíró!

Ha sem ernyedt, sem merev állapotban nem tapasztalsz fájdalmat, nem vérzik és vissza tudod húzni teljesen a fitymát, akkor valószínűleg nem erről az állapotról van szó ill. nem igényel beavatkozást.

Egyéb esetben jobb lenne urológushoz fordulnod. Szerintem talán Apukáddal kellene beszélned, mint "férfi a férfival", ő biztosan nyíltabb ebben a témában. Ha van olyan nyugis időszak, amikor kettesben tudtok lenni, akkor hozd szóba. Sokkal nehezebb rászánni magad, ha egyszer már elkezdtek beszélgetni, akkor nem lesz gond.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor