Ölelés/Merevedés? Nekem az első fontosabb!

2010.03.31.
Üdv! (én, aki a homlokos ráncokat kérdeztem)
Még az lenne egy számomra nagyon fontos kérdésem, hogy hogyan lehet megakadályozni a merevedést, vagy akár a kezdetét is, mert van egy barátnőm, akit nagyon szeretek pusztán megölelni is, de nagyon kínos, legalábbis számomra hogy minden alkalommal nem tudom fél percnél tovább ölelni, mert már magamtól el kell távolodnom, hogy ne érezze.
Igazából ha nem is zavarná őt ez, én akkor sem tudom elfogadni teljesen, vagyis azon gondolkoztam hogy van-e olyan megoldás, hogy akár valamilyen gondolattal be-lehet-e folyásolni a merevedést? Mert annyira boldog vagyok ha pusztán csak ölelhetem, és ha még ezt lazán tehetném anélkül hogy azon kéne feszengnem hogy már megint nagyon áll :(
Tudom hogy részben természetes is, de hallottam már hogy lehetséges befolyásolni gondolatokkal, s ha esetleg tud mondani nekem vmi újat, az lehet nagy hasznomra válna hosszú távon!
Köszönettel: Róbert :)

Szakértőnk válasza a Ölelés/Merevedés? Nekem az első fontosabb! kérdésre

Kedves Róbert!

Amit tapasztalsz, az (biztosan tudod) teljesen normális. Ezzel szerintem a barátnőd is tisztában van. Persze lehet hogy neked ez esetleg kellemetlen, ugyanakkor csak azt mutatja a merevedés, hogy vonzódsz ahhoz a lányhoz. Megpróbálkozhatsz vele, hogy másra (semleges dologra) gondolsz, csak nem tudom, hogy hogyan tudsz közben a barátnődre is figyelni . Talán inkább meg kellene beszélnetek, hogy ezt váltod ki belőle attól függetlenül, hogy nem egyfolytában a szexen jár az eszed. Szerintem van rá esély, hogy mindezek tudatában a barátnőd is inkább hízelgőnek fogja értékelni a dolgot.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor