Elszorítás

2010.03.08.
Üdv!
Olvastam sokat az elszorításos módszerről, de nem nagyon sikerült még alkalmaznom...
Nekem az egyik legérzékenyebb pont a péniszemen a makk és a pénisz érintkezésénél van, tudtommal ott kell "elszorítani", hogy az ingerek megálljanak. Én akárhányszor alkalmaztam, vagy túl gyengén (nem történt semmi), vagy túl erősen nyomtam meg ( ennek a következménye - az előbb leírtak miatt- az volt, hogy rögtön elindult a magömlés). Nincsen valami konkrét viszonyítási pont, AHOL kell megnyomni?
És még valami:
Sokat olvasok a férfiak multiorgazmusáról. Ez valóban létező jelenség? És erre milyen technikák léteznek? Esetleg van erről weboldal? Láttam, hogy könyv is íródott erről, de nincs alkalmam ( rajtam kívülálló okok miatt ) megvenni...
Előre is köszönöm a választ, további szép napot és kellemes nőnapot kívánok!

Szakértőnk válasza a Elszorítás kérdésre

Kedves Levélíró!

Először is köszönöm, hogy gondoltál rám nőnap alkalmából!

A második kérdéseddel kezdem: Én nem vagyok szexológus, de rákeresve a neten sok-sok infot és tapasztalatot lehet olvasni. Ha tudsz angolul, akkor még nagyobb a választék. Itt: http://www.multiorgasmic.com/q&a.htm pl. tényleg sokat lehet utána olvasni, habár én csak átfutottam a tartalmát. Írd be a keresőbe és csomó mindent kidob.

Az első kérdésedre válaszolva pedig azt tudom mondani, hogy gyakorlat teszi a mestert és ez jelen helyzetben is igaz Vagyis ki kell tapasztalni, hogy pontosan mikor kell alkalmazni a nyomást és hol. Valóban a makk és a pénisz testének határán kell szorítani a pénisz alsó oldalán, ez minden férfira igaz, mert az orgazmusért felelős rostok itt futnak.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor