magömléssel kapcsolatos kérdés

2022.07.16.
Tisztelt Doktornő / Úr!

A kamaszpanasz.hu oldalán olvastam egy cikket a magömlés késleltetésével kapcsolatban. (https://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/734/korai-magomles)

Ebben az alábbi szerepelt:

„Ennek lényege, hogy az előrejelzési szakasz során nem csak az ingerlést szüntetik meg, hanem a hímvessző alsó oldalán, ahol a makk peremének vonalában aránylag erősen, néhány másodpercig megszorítják a hímvesszőt.”

Ha lehetne 2 kérdést tennék fel, amik összefüggenek egymással

Van-e valamilyen általánosnak mondható előjele a magömlés közeledtének (bár gondolom ez minden férfinél eltérő lehet), amikor alkalmazni kell a technikát? (Tudom, hogy furán hangzik, de már hetek óta figyelem magam, és nem igazán tudok rájönni mi a legalkalmasabb pillanat, úgy érzem vagy túl korán, vagy túl későn szorítom meg… sajnos tapasztalatlan vagyok.)

A másik kérdésem, hogy a fenti idézetből az sem elég világos hol kell megszorítani: a makk alatt jobb és bal oldalon szorítsam meg az ujjaimmal, vagy a fék tájékán?

Köszönettel,
Emil

Szakértőnk válasza a magömléssel kapcsolatos kérdés kérdésre

Kedves Emil! Nem nincsen előjele valóban csak tapasztalat segíthet benne de mivel reflexes folyamat, nem feltétlenül. És nem kontrollálható. Egyébként körkörösen a makk körül lehet megpróbálni alkalmazni, de szerintem türelem és nincs szükség praktikákra.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor