Biszex lennék? Vagy meleg?

2015.07.07.
Üdvözlöm!
Egy 15 éves fiú vagyok aki nemrég ébredt rá a dolgokra. Talán 4 hónapja tudtam meg hogy az unokatestvérem 17 éves lány meleg.
És tegnap hogy a másik unokatestvérem is aki szintén lány. Mind a ketten apukámtól vannak másik nőtől. Van még egy 18 éves fia is de ő nem meleg. Se anyukám se apukám családjában nem volt meleg.
Tehát ez a családi háttér.
A probléma 2 hónapja kezdődött amikor csak azért is rákerestem interneten hogy mi is PONTOSAN a melegség / biszexség. Elég parázós fajta vagyok, amikor valamiről hallok ami lehet pl: betegség , gyilkos , veszélyes állat ilyenek attól elkezdek félni hogy mivan ha elkapnám , találkoznék vele ilyesmi. Ahogy ismerem magam 90 % ban nem történik baj. De ez most valamiért más, kicsit jobban ráparáztam, talán mert nagy dolog... Nem tudom.
Na! De miért is gondolom hogy biszex lennék:
Ezelőtt még nem gondoltam arra hogy bármi jele is lenne hogy tetszenek a fiúk, mivel éjjel nappal csajoztam. Volt is egypár barátnőm és nagyon szerettem őket, imádtam velük lenni csókolózni stb.
De amikor utána olvastam pontosan a melegségnek / biszexségnek kicsit megrémültem hogy mi lenne ha én is. Ezért mondjuk úgy leteszteltem magam. Tehát néztem nőket, férfiakat
És idáig csak a nőkre merevedett, viszont most a férfiak ÁLLÓ péniszére, semmire másra nem csak ha áll. De sehogy se tudnék elképzelni egy meleg kapcsolatot. Elég undorító lenne hogy egy mély hangú szőrös testű emberrel akinek pénisze van, mondjuk ágyban feküdnék.
Már megkérdeztem más oldalon is , ott azt írták hogy szerintük nem vagyok biszex. De egy ember írta hogy szerinte látens meleg vagyok.
Úgy gondolom hogy az nem lennék, mivel az ég világon semmi bajom a melegekkel. Ugyan olyan emberek mint a többség, csak nekik ezt adta a sors. Legszívesebben inkább a homofőbokát italném el.
De ez már csak személyes kérdés.
Szóval a kérdésem azért írtam ide is ki hogy egy szakértőtől kapjak választ.
Illetve még hozzá téve a dolgokhoz elméletileg a melegek sok időt töltenek testápolásra meg ilyenek , nőies a mozgásuk stb. És pont egy ugyan ilyen osztálytársam volt. És én nagyon de nagyon nem így viselkedek. Az osztályban a lányok engem neveztek az alfa hímnek meg ilyenek.
Nem viselne meg annyira ha biszex lennék, de egy kicsit jobban ha meleg, mivel nagyon szeretnék egy nővel egyszer lefeküdni.
A szüleim sem a barátaim sem ítélnének el mivel van a nagy baráti társaságunkban egy meleg is, ugyan úgy kezeljük mint ha hetero lenne.
Összeszedve: Nagyon tetszenek a lányok- lefeküdnék velük , felizgatnak
És egyedül az húz a meleg oldalra hogy a MEREV péniszre feláll és néha gondolok arra hogy milyen lenne egy anál szex.
De nem feküdnék le egy férfival sem.....
Üdvözletem, 15 éves fiú

Szakértőnk válasza a Biszex lennék? Vagy meleg? kérdésre

Kedves Kérdező!

A leírtak alapján a szorongásra hajlamos személyiséged és a környzetedben felbukkanó homoszexuális irányultság az ami egyáltalán felvetette ezt a problémát, és a szexuális izgalmad is ebből fakadhat. A homo- vagy biszexuális beállítódás a szexuális vonazalom és szexuális kapcsolat mellett azt jelenti, hogy a párkapcsolatot is az azonos vagy mindkét nemű féllel ugyanúgy éli meg a személy, aminek a vágya nálad nem áll fenn.

Javaslom, hogy ne tesztelgesd magad, hanem próbálj a hétköznapokban ugyanúgy ismerkedni és kapcsolatot kialakítani, ahogy eddig is.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor