Több kérdés!

2015.03.10.
Tisztelt doktornő!
15 éves vagyok, kb 2 éve maszturbálok majdnem minden nap, és van néhány kérdésem, amely felmerült az utóbbi időben.
Folyamatos maszturbálás közben kb 2-3 percig bírom, utána elmegyek Milyen ez az átlaghoz képest? Félek, hogy túl kevés, és a szex során is gond adódhat belőle.
A péniszem 20-21 cm hosszú. Nem túl kevés ez a koromhoz képest? Fog még nőni az elkövetkezendő években? Mennyi az egészséges, átlagos pénisz hossza?
Amikor elmegyek, véleményem szerint kevés sperma jön ki, több kéne legyen. Betudható ez a koromnak? Lesz ez még több?
Várom mihamarabbi válaszát! :)

Szakértőnk válasza a Több kérdés! kérdésre

Kedves Kérdező!

Serdülő korban a korai magömlés egyáltalán nem ritkaság vagy betegség, inkább normális jelenség. A valós partnerrel történő szexuális együttlét teljesen más szituáció, ne aggódjon előre, hogy majd ott mi lesz, az nagyon sok egyéb dologtól is függ (érzelmi ráhangolódás, igazlom, körülmények stb..)

Átlagosan a pénisz mérete merev állapotban 14-17cm, szóval nem hiszem, hogy aggódnia kellene emiatt, bár attól is függ, hogyan mérik.Közhely, de igaz, hogy nem a méret a fontos!Ha naponta végez önkielégítést, elképzelhető, hogy kevesebb az ejakulátum mennyisége, hiszen a termelt mennyiséget minden nap kiüríti, ha 4-5 napot vár, utána valószínűleg több lesz, nem hiszem, hogy ez a kortól függ, inkább az ejakuláció gyakoriságától.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor