Probléma a méretkülömbség?

2014.07.20.
Tisztelt Doktornő
Kérdésem némileg lelki némileg testi típusú.
A helyzet az hogy nemrég ismerkedtem meg egy lánnyal,és bár én nem hiszek magában a szerelem "intézményében",mégis nála tört meg a jég és úgy érzem ő az igazi EBBŐL kifolyólag mindenről de szó szerint mindenről beszélgetünk.Valamelyik nap szóba került a szexualitás, hogy mit szeretünk mit nem szeretünk,hogyan képzeljük el az első együttlétet s a többi.Mivel mindent megbeszélünk egymással,és teljesen nyitottak vagyunk,idővel szóba került hogy korábbi párja akivel már egy ideje együtt volt a pénisz mérete 20 cm.AMINT MEGHALLOTTAM földbegyökerezett a lábam,és úgy megijedtem hogy a 18 évem alatt eddig nem is tapasztaltam.Persze nem mutattam semmit(és nem mondtam el az én méretem).Utána persze szóba került hogy neki nem a méret számít és hogy a szexuális vágyaink úgy megegyeznek,és annyira kiegészítjük egymást hogy a méret nem lehet gond.Nekem 15cm.És egyszerűen RETTEGEK.Mert akárhogyan is nézzük ez nem valami lelki vagy spirituális baj, hanem SZÍN TISZTA matek nem?Hogyan tudnék én egy olyan ember nyomába érni akinek 5 cmnél nagyobb a pénisze:Hogy tudnék egy oylan nőt kielégíteni ha ehhez szokott?(és megemlítette h néha szereti "érezni" ha benne vannak)Hogy?
ÉS most jön a lelki rész,bármennyire is említette mennyire nem a méret a lényeg, mégis úgy kell együtt lennem "életem Szerelmével" hogy 5 cmes hátránnyal indulok.
Én alapvetően nyugodt természetű ember vagyok aki mindennemű problémát egyedül meg tud oldani, de ez egyszerűen nem megy.Gondolkodtam már hogy felhozom neki ezt a témát de nem tudom,Képtelen vagyok rá.És akármennyire is szeretem egyszerűen ezt a témát nem fogom tudni felhozni.
A fő problémát az jelenti hogy sose voltam még tanácstalan helyzetben életem folyamán .....most abban vagyok.
Tud segíteni?Tanácsot adni?
Mély tisztelettel.
egy kamasz

Szakértőnk válasza a Probléma a méretkülömbség? kérdésre

Kedves Levélíró!

Értem a problémádat, nyilvánvalóan maximálisa szeretnél megfelelni ennek a lányak (aki fontos neked, ez egyértelmű). Ebből kifolyólag kisebbségi érzésed van. Ugyanakkor teljesen biztos lehetsz benne, hogy nem fog semmilyen problémát okozni az az 5 cm differencia (de a szorongás és bizonytalanság rossz hatású lehet!). A hüvely egy izmos falú szerv, amin pont ebből kifolyólag nagyfokú méretváltozásra képes. Így egy 15 cm-es vagy 20 cm-es pénisz ugyanúgy kitöltheti.

Rádásul, ahogy írod, te sem vagy közömbös a lány számára.. és ez a legfontosabb!

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor