Mi lehet ez a fájdalom? Aggódnom kéne?

2013.11.09.
Szóval 17 éves fiú vagyok.
A dolog úgy kezdődött hogy tegnap hazajöttem suliból, 25 éves bátyám pedig elég alaposan felidegesített. Irreleváns hogy mivel, egy a lényeg: eléggé kikeltem magamból.
2-3 órával később lecsillapodtak a kedélyek. Egyedül voltam, már megnyugodtam stb. Feszültséglevezetés céljából önkielégítést végeztem (ált. ezt szoktam feszültséglevezetés céljából). Amikor elélveztem olyan eszméletlen nagy fájdalmat éreztem a fejemben, mintha baltával fejbe vágtak volna. Nem az egész fejemben, egy vonalban. Erős, lüktető fájdalom. 10-20 perc múlva elmúlt.
Ma délután megint önkielégítettem, de ahogy a vége felé közeledtem a fájdalom megint előjött. Nem érzek mást, zsibbadást vagy vmit, csak érzem hogy a fejemben, egy vonalban van egy erős, lüktető fájdalom.
Ami releváns infó lehet: fél évvel ezelőtt visszér-tágulat miatt volt műtétem (érprobléma). Ezenkívül migrénaurás fejfájásaim is gyakran vannak, ez is egy érprobléma.
Mi lehet ez?
Köszönöm, üdv 17/f

Szakértőnk válasza a Mi lehet ez a fájdalom? Aggódnom kéne? kérdésre

Kedves Levélíró!

Milyen értágulat miatt operáltak? Helyileg hol volt a tágulat? A fájdalom összefügghet a vérnyomás emelkedésével, de amennyiben a fájdalom ismételten jelentkezik, neurológiai vizsgálatra lesz szükség. Addig is a vérnyomás rendszeres ellenőrzése javasolt.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor