Teendők az óvszer használata előtt és után

2013.07.15.
A címben írt témához kapcsolódóan három kérdésem lenne.
Elolvastam több hasonló témával kapcsolatos cikket és ezen ismeretek birtokában fogalmaztam meg a következőkben olvasható kérdéseimet.
1. Az óvszer használatbavétele előtt hogyan lehet egyértelműen megbizonyosodni arról, hogy az óvszer teljesen ép állapotú és egyben kizárni azt, hogy a tréfa kedvéért valaki kiszúrta-e azt tűvel vagy más módon használhatatlanná tette-e azt olyan módszerrel, ami elsőre nem tűnne fel ?
Megjegyzés: lehetséges, hogy nagyon óvatosnak tűnök, de alaposan szeretnék meggyőződni az óvszer használata előtt annak épségéről
2. Tanácsot szeretnék kérni, hogy hogyan kellene fiúként helyesen viselkednem a szex után ?
Amikor óvszerrel szeretkezés végén az ondó összegyűlt az óvszer spermagyűjtőjében,
hogyan illik ilyenkor fiúként az óvszert helyesen és diszkréten levenni a hímvesszőről és hogyan kell a kidobásig tárolni úgy, hogy ne kerülhessek kellemetlen helyzetbe, mert ugye ha valaki megtalálja a használt óvszert mielőtt kidobnám, lehetne magyarázkodni.
3. Ha nincs lehetőség letusolásra az együttlét után, felöltözés előtt mivel ajánlatos péniszt megtisztítani (megtörölni, amennyiben még nem száradt meg az ondó rajta) ahhoz, hogy ne hagyjon foltot a fehérneműn és ne legyen kellemetlen szagú a fehérnemű ?

Szakértőnk válasza a Teendők az óvszer használata előtt és után kérdésre

Kedves Levélíró!

1. Szerintem elegendő kibontás előtt megnézedned a csomagolást. Ha valaki kiszúrta volna az óvszert, azt így is észrevennéd.

2. Az óvszer levétele után csomagold be, pl. egy papír zsebkendőbe. A péniszt szintén elegendő egy zsebkendővel megtörölni addig, amíg nincsen mód zuhanyzásra.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor