kell-e aggódnom

2013.02.02.
23éves fiú vagyok és történt egyik este hogy pisilés közben elszorítottam a ( az egyébként merev ) péniszem mint azt tettem már párszor minden bajság nélkül mert egyszerűen jó érzés volt.. ezidáig..
mert történt hogy ezen bolondság közbe hirtelen egy éles szúró fájdalom nyilalt be a péniszem tövénél kb ott ahol elszoríthattam, talán bentebb egy picit..
ez azonnal meg is szűnt ahogy elengedtem a péniszem viszont amikor a pisilés végéhez értem az utolsó cseppek halvány pirosak voltak mintha megrepedt volna talán a hugycső fala? nemtudom..
pár másodpercre erre kezdtem érezni hogy tulajdonképp zsibbad a péniszem és teljesen elernyedt és úgy visszahúzódott mintha ott sem lett volna.. talán attól hogy bepánikoltam ?
hirtelen nem tudtam mi tévő legyek így legalább arról meg akartam győződni hogy most ez komolyabban vérzik-e ott belül és 104 lesz-e a vége így betoltam 1l folyadékot és vártam hogy megnézzem milyen az "eredmény" mielőtt felvertem volna a világot ezzel a dologgal
pisilni minden gond nélkül tudtam, vércseppeket már nem láttam és nem volt fájdalmas sem, lefekvés előtt ezt 3x tudtam ellenőrizni ( pohárba )
amit észrevettem hogy 2-3 "db", max hajszálvastagságú 1-2mm hosszú vörös "szövetfoszlány?" volt az aznapi próbákban és a 2. próba "állaga" közepesen sűrű fehér színű "rostos" volt.
az első és harmadik teljesen átlagosnak nézett ki, összességében se színre se szagra semmi különöset nem véltem felfedezni az említett állagokon kívül
egyébként nem csíp nem szúr nincs konkrét fájdalmam
ez történt az első napon, a második napon már teljesen átlagosnak tűnt az összes "minta" egyedül az aggasztott hogy este elég sűrűn kellett pisilnem de ehhez nem társult semmiféle fájdalom egyébként de 1-2 óránként mennem kellett és annak renje s modja szerint zajlottak a dolgok
ami egyedül megmaradt az egy enyhén nyomó érzés a péniszem tövénél ott a lágyéktájon és néha eléggé bezsibbad a jobb herém minden különösebb ok nélkül :S és nehézkes a merevedés is jelenleg.. fájdalom nincs csak egyszerűen nehezen merevedik meg és villámgyorsan lelankad "stimuláció" hiányában.. ennek talán lehet pszichés oka is hogy "nemkicsit" be vagyok parázva ?
kell tartanom valami komolyabb dologtól v ez magától helyre tud jönni ? ha se vérzés se fájdalom nincs csak nem lehet komoly dolog remélem

Szakértőnk válasza a kell-e aggódnom kérdésre

Kedves Levélíró!

Ne nyugtalankodj. Összességében nem volt nagyon jó ötlet a pénisz elszorítása. Valószínűleg van a húgycsőben, vagy a hólyagban pattanhatott meg egy pici ér a nyomásnövekedés hatására. A fájdalom szűnni fog, ahogyan az idegesség is, és várhatóan pár napon belül helyreáll minden.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor