Miért nincs spermám?

2012.08.11.
Kedves Doktornő!
Az a problémám,hogy nem jön sperma a nemi szervemből maszturbáció után.15 éves vagyok,nem mondanám,hogy gyakran maszturbálok,de azért már csináltam sokszor.Sose élveztem még el és nem tudom,hogy miért.Szerintem,ha nekikezdenék a szexuális életnek,akkor nagyobb esélyem lenne elélvezni,mint maszturbáció során.Barátnőm van,még szűz vagyok.Felajánlotta magát.Egyszer amikor orálisan elégített ki a barátnőm,akkor egy kis fehér valami kijött a nemi szervemből,nem tudom,hogy sperma volt e.Általában maszturbáció után maximum egy csepp valami jön ki,de több nem.Mit tegyek? Eléggé kétségbe estem.

Szakértőnk válasza a Miért nincs spermám? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem teljesen értem a kérdést: nem volt még orgazmusod vagy az volt, de ezzel együtt nem történt ejakuláci? Vagy az ondó mennyisége volt kevés véleményed szerint?

A sperma a kielégülés során távozik a péniszből, de mennyisége nem nagy, mindössze néhány milliliter. Fiatalabb korban előfordulhat, hogy az ondó mennyisége kevesebb, a nemi érés előrehaladása során ez változni fog. Ha nem volt még orgazmusod, akkor sem kell aggóndod. Idővel, ahogy több tapasztalatot szerzel, ez is be fog következni.

Minden jót:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor