pénisznyújtás

2012.03.14.
Jónapot!
AZt szeretném megkérdezni hogy valóvan lehet nyújtani a péniszt kézzel hogy nagyobb legyen?Találtam egy ilyen technikét,valóban beválhat?
1. A petyhüdt péniszt egy kézzel a feje körül fogd meg szilárdan. Légy óvatos és ne zárd el nagyon a vérellátást.
2. Húzd magadtól elfelé a péniszed. Nyújtsd ki amennyire fájdalom vagy kellemetlenségérzet nélkül tudod. Tartstd így 5 percig. Minden perc után egy kicsit jobban húzd ki.
3. Tarts egy perc pihenőt. Pörgesd meg körbe a péniszed kb 30-szor.. Ez helyreállítja a vérkeringést.
4. Ismételd meg a második lépést négyszer, mindig más irányba húzva... fel, le, balra, jobbra. Minden 5 perc húzás után ismételd meg a hármas lépést.
5. Miután kész vagy az 5 nyújtással (mind 5 perc), húzd ki a péniszed előrefelé, mint legelőször. Adj neki jó egy percnyi nyújtást és 10 kis rántást előrefelé, nem túl erősen.
A pénisz kézzel való nyújtása hasonló eredményeket hoz, mint a hagyományos pénisz súllyal való terhelésenek módszere. A kezed használatának legjobb módja ha a nyomás java része nem a pénisz tetején végigfutó ideget éri. Nincs azzal sem semmi baj ha saját péniszfogást alakítasz ki, amíg tudod hol szabad vagy nem szabad nyomni. Újra: NE SZORÍTSD NAGYON, mert különben elszorítod a vérkeringést.
Ez a gyakorlat nagyobb péniszt fog biztosítani akár 2 héten belül, de 3-4 hónap után valóban észrevehető lesz.

Szakértőnk válasza a pénisznyújtás kérdésre

Kedves Levélíró!

Én nem hinném, hogy ezzel a módszerrel eredményt lehet elérni.

Üdvözlettel:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor