A testi adottságok és méretek mennyire természetesek?

2012.01.11.
21 éves fiú vagy és 190 cm magas 70 kg így elég vékony alkatú vagyok,néha szoktam súlyzózni meg hasat erősíteni hogy legyen egy kis kocka eddig úgy néz ki sikerrel:)igaz hogy magas vagyok de az alkatomhoz képest a péniszem több mint átlagos mert 22 cm hosszú és 6 cm vastag ami tudom elsőre kicsit durván hangzik de én se tehetek róla,megjegyezném fehér bőrű vagyok:)van egy nagyon aranyos barátnőm viszont mindamellett hogy koraim magömlésem van mindig a szexelés se megy könnyen a méretem miatt,a kézimunka,cumizás még megoldható de a közösülés nem könnyű főleg hogy barátnőm alapjáratban szűk és nehezebben tágul pedig sikosítót is gyakran használunk pluszba hogy könnyebben beférjek de fáj neki és mire sikerül addigra meg gyakran már jön belőlem a sperma,ön szerint milyen póz alkalmas a könnyebb behatolás céljából és ahogy esetleg kevésbé fájna neki?Mert már mi se tudjuk hogyan kéne hogy jó legyen neki...valamit az óvszerrel is gondok vannak mivel a normál méretűek épphogy jók de őszintén szólva nem feszülnek hanem kissé már szorítják pedig normál méretű durex-et használunk,van xl-es is nekem az már inkább jó csak azt nem kapunk mindenhol és elég drága is így érdekelne hogy hol tudnánk kapni xl-es óvszert ami nem muszáj hogy márkás legyen de mégis megbízható legyen és árban is olcsóbb esetleg van ilyen?Előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a A testi adottságok és méretek mennyire természetesek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem volt egyértelmű a leveledből, hogy megoldást vársz a problémára vagy büszkélkedsz a méreteddel A péniszed valóban nagyobb mint az átlagos felnőtt európai méret. Azonban a hüvely igen nagy mértékű tágulásra képes, ha belegondolsz (hiszen a szülőcsatorna egy részét alkotja a baba születése során). Tehát azt javaslom, fordítsatok nagyon nagy figyelmet az előjátékra, hiszen így a barátnőd is megfelelően ráhangolódik az együttlére, jobban el tud lazulni. Érdemes volna olyan pózt választani, ahol ő tudja szabályozni a behatolás mélységét (pl. ha ő van felül), ezzel elkerülhető, hogy fájdalmat okozz neki (akaratodon kívül persze). Idővel össze fogtok szokni, csak légy türelmes és megértő.

Az óvszer-dologban nem tudok segíteni. Ha van bevált hely, ahol kapható a fenti típus, akkor vegyetek egyszerre több dobozzal, esetleg keressetek olyan webshopot (pl. internetes patika), ahonnan tudtok rendelni.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor