Nehezen megyek el!

2011.10.02.
Tisztelt Doktor Nő/Úr!
24 éves vagyok rengeteg szexuális kapcsolatom volt már és valami ok miatt egyszerűen nem tudok elélvezni csak ha magamnak csinálom és akkor is időbe telik hiába próbáltam a partnereimet "megtanítani" arra,hogyan is csinálják nem megy.....bár a nők szeretik mert így biztonságosabb a szex hisz akár reggelig is csinálhatnánk gumi nélkül esélytelen,hogy a hüvelybe élvezzek el ...ez eleinte tetszett nekem de most már igen csak zavar hisz jó lenne úgy élveznem a szexet,hogy nem kell magamhoz nyúlni! Cigizek, alkalmanként iszok alkoholt nem drogozok viszont rengeteget sportolok napi 3-4 órát!
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Nehezen megyek el! kérdésre

Kedves Levélíró!

Ilyen fiatalon kevéssé valószínű, hogy szervi ok állna a háttérben. Gyógyszerszedés is állhat az ejakulációs zavar hátterében, erről ugyan nem írtál semmit.

A leveledben azt írod, "rengeteg" szexuális kapcsolatod volt. Szerintem lehetséges, hogy pont ez az oka a sikertelenségnek (hiszen ezt te nyilván annak éled meg). Ha ezek a kapcsolatok jelentős arányban csupán testi jellegűek voltak (nem az érzelmek domináltak, inkább a testi vágy), akkor ez is okozhatja ezt a "kiégést". Én azt javasolnám, hogy próbálj kicsit visszavenni a tempóból, minden tekintetben. Lehetséges, hogy a kevesebb néha több. Talán ha kevesebb lánnyal kerülnél testi kapcsolatba, akkor az megoldaná a problémádat. Az sem lenne mellékes, hogy táplálsz-e gyengéd érzelmeket a partnered irányába vagy sem.

Próbálj többet pihenni, kevesebbet stresszelni. Ha ennek ellenére sem szűnik meg a próblémád, akkor szexuálpszichológus tudna segíteni.

Még egy megjegyzés: nem csak akkor ejtheted teherbe a partneredet, ha a hüvelyébe ejakulálsz. Az előváladék is tartalmazhat spermiumokat, úgyhogy nem érdemes óvszer nélkül szeretkezni.

Üdv:

Dr. Szimuly Bernadett Dr. Szimuly Bernadett

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor