Testi problémák, prosztata

#Testi problémák #prosztata

5 db cikk a témában

Kamasz fiúk és a kialakuló énkép
#énkép
2023.12.08.

Kamasz fiúk és a kialakuló énkép

Minden test más és más. Nincs olyan, hogy ideális test, hiszen nem vagyunk egyformák. Éppen ezért nem ajánlatos másokhoz hasonlítani a testalkatodat vagy a magasságodat. Próbáld meg tested az egyéniséged és a jellemed tükörképének tekinteni.

Movember-mozgalom: srácok, csatlakozzatok!
#prosztata
2021.11.02.

Movember-mozgalom: srácok, csatlakozzatok!

A férfiak jelentős részének tudomása van a prosztatája létezéséről, ugyanis számtalan kellemetlen tünet okozója lehet ez a szerv. Amíg jól működik, jelenléte teljesen észrevétlen marad. Éppen ezért fontos, hogy megóvjuk egészségét tudatos életvitellel, táplálkozással és rendszeres szűréssel. Erre hívja fel a figyelmet idén novemberben is a Movember-mozgalom.

#here
2014.06.03.

Herefájdalom és korai magömlés: van megoldás

A férfiassággal összefüggő problémák érzékenyen érintik a férfiakat, ám sokan mégis halogatják az orvosi vizitet. Dr. Szűcs László, az Oxygen Medical urológusa arra hívta fel a figyelmet, hogy idejében felfedezve könnyebben orvosolhatók a gondok.

#urulógus
2009.11.03.

Urológusok rendelnek a neten!

Most indulnál szexuális felfedezésre, vagy már megtetted? Kérdéseid vannak, de nem mered senkinek sem feltenni? Most megteheted: a neten keresztül! (x)

#urológia
2009.10.09.

Hogy ne legyenek urológiai gondjaid

Az egészségügyi probléma megelőzése legalább annyira fontos, mint a meglévő betegség kezelése. Igaz ez az urológiai bajokra is. Az úgynevezett egészségprogramok egy része ezt kívánja segíteni. Hogyan működik és milyen célokkal egy ilyen urológiai egészségprogram? (x)