
#Táplálkozás #vitamin
103 db cikk a témában
#szója
2010.04.05.
Miért egészséges a szója?
Úgy tűnhet, mintha a szója a mogyorós chipsektől az üdítőkig mindenben ott lenne. A szójabab növényi ösztrogéneket (fitoösztrogéneket) tartalmaz: ezeket izoflavonoknak hívjuk. Az izoflavonok közül kettő, a genistein és a daidzein a meghatározó feltételezések szerint az egészségmegőrzés szempontjából.
#csokoládé
2010.04.01.
A csokoládé élettani hatásai - Miért vásároljunk minőségi termékeket?
A magyar lakosság körében is egyre népszerűbbek a minőségi csokoládéból készült, megbízható márkájú húsvéti figurák.
#kávé
2009.12.03.
Veszélyes kesernyés élvezet - kávé és grapefruit
Talán nem is tudtad, de az oly egészségesnek kikiáltott, zsírégető hatása miatt népszerű grapefruit igencsak veszélyes kávéval vagy droggal együtt fogyasztva!