Ezt látnod kell, problémák

#Ezt látnod kell #problémák

5 db cikk a témában

#zaklatás
2018.02.10.

Megrázó film az iskolai zaklatásról

Cikizés, kiközösítés, rosszindulatú pletykálás, veréssel fenyegetés, verbális agresszió - egyre gyakoribb, mindennapossá váló jelenségek az iskolai közösségekben.

#Nick Vujicic
2016.03.17.

A leginspirálóbb videó, amitől jobban érezheted magadat

Úgy érzed, kifogytál a motivációból? Sokszor érezhetjük úgy az életünk során, hogy minden körülmény az utunkba próbál állni. Ilyenkor hajlamosak vagyunk reményvesztetten arra gondolni: csak én lehetek ekkora szerencsétlen. Viszont minden csak viszonyítás kérdése. Ne gondold, hogy mások nem küzdenek meg a saját akadályaikkal.

#diszlexia
2016.03.08.

Tudni szeretnéd, milyen az élet diszlexiával? Próbáld ki így az olvasást!

Akiknek nincs problémájuk a tanulással, talán nem ismerik vagy nem feltétlenül tudják átérezni, milyen érzés amiatt hátrányból indulni, hogy az ember lassabban boldogul egy szöveggel. A betűk összekuszálódnak, a sorok összefolynak, egy-egy mondatnak vagy bekezdésnek többször is neki kell futni. Most megtapasztalhatod, milyen érzés ez.

#Országos Mentőszolgálat Alapítvány
2015.03.01.

Tartsd életben! Újraélesztés egyszerűen és gyorsan

Te tudod, mi a teendő, ha valaki összeesik melletted és újraélesztésre szorul? Legyen emlékezetes példa az Országos Mentőszolgálat Alapítvány kisfilmje, ami segít a vészhelyzetben is józanul gondolkozni. Az odafigyeléssel életet menthetsz!