Ezt látnod kell, önbizalom

#Ezt látnod kell #önbizalom

6 db cikk a témában

#Nick Vujicic
2016.03.17.

A leginspirálóbb videó, amitől jobban érezheted magadat

Úgy érzed, kifogytál a motivációból? Sokszor érezhetjük úgy az életünk során, hogy minden körülmény az utunkba próbál állni. Ilyenkor hajlamosak vagyunk reményvesztetten arra gondolni: csak én lehetek ekkora szerencsétlen. Viszont minden csak viszonyítás kérdése. Ne gondold, hogy mások nem küzdenek meg a saját akadályaikkal.

#szépség
2015.06.17.

Sokkal szebb vagy, mint gondolod!

Érdekes néha összevetni a saját magunkról alkotott képet, valamint azt, ahogyan a külső szemlélők látnak bennünket. Ha egészséges a testképünk, a külsőnket reálisan látjuk, meg tudjuk ítélni a kisebb-nagyobb hibáinkat, ám az erősségeinket emeljük ki, nem pedig a kinézetünk előnytelenebbnek vélt részleteit.

#félelem
2015.06.09.

Zseniális kisfilm a félelemről

A legtöbb ember tudna legalább egy dolgot említeni, amitől fél, ami feszültséget okoz számára. Legyen ez egy utazás a liftben, egy félelmetes állat, vagy a nyilvános szereplés. Te mitől félsz?

#emberség
2015.04.01.

Add tovább a jót: megható videó az emberségességről

Jártál már úgy, hogy suliból hazafelé segítettél egy embernek valami apróságban? Leszállni a buszról babakocsival, felsegíteni az emeletre a nehéz szatyrot vagy visszaadni az elejtett iratokat... Ugye, milyen jó érzés?