Ezt látnod kell, beilleszkedés

#Ezt látnod kell #beilleszkedés

5 db cikk a témában

#illemszabályok
2021.11.14.

Ki köszön először: a nő, a férfi, a tanár vagy az idős ember?

Mivel társadalomban élünk, mindannyiunknak ismernie kell néhány illemszabályt, melyek gyakorlásával egymás iránti tiszteletünket fejezzük ki. A köszönés a tisztelet kifejezésének egyik legalapvetőbb formája, a kapcsolatkialakítás első lépése.

#zaklatás
2018.02.10.

Megrázó film az iskolai zaklatásról

Cikizés, kiközösítés, rosszindulatú pletykálás, veréssel fenyegetés, verbális agresszió - egyre gyakoribb, mindennapossá váló jelenségek az iskolai közösségekben.

#Nick Vujicic
2016.03.17.

A leginspirálóbb videó, amitől jobban érezheted magadat

Úgy érzed, kifogytál a motivációból? Sokszor érezhetjük úgy az életünk során, hogy minden körülmény az utunkba próbál állni. Ilyenkor hajlamosak vagyunk reményvesztetten arra gondolni: csak én lehetek ekkora szerencsétlen. Viszont minden csak viszonyítás kérdése. Ne gondold, hogy mások nem küzdenek meg a saját akadályaikkal.

#emberség
2015.04.01.

Add tovább a jót: megható videó az emberségességről

Jártál már úgy, hogy suliból hazafelé segítettél egy embernek valami apróságban? Leszállni a buszról babakocsival, felsegíteni az emeletre a nehéz szatyrot vagy visszaadni az elejtett iratokat... Ugye, milyen jó érzés?

#elfogadás
2015.03.09.

Videó az emberi különbségek elfogadásról

A világ tele van feszültséggel. Ennek ellenére az emberek sokszor tovább fokozzák ezt azzal, hogy az előítéletek, a szóbeszédek és a külsőségek alapján ítélkeznek.