Bűncselekmény tanúi lettünk

Egész nap a dirt és a skate pályát jártuk… Meleg volt, mi imádtunk biciklizni, nyári szünet is volt, és mi fiatalok. A napunk gyönyörűnek ígérkezett… Hazamentünk minden 2-3 órában, ittunk, és mentünk tovább. Izzadtunk, 35 fok volt, és még csak naptejjel sem kentük be magunkat.

Egy évvel ezelőtt pár gyógyszert, gyógyszeres dobozt, injekciós tűt találtunk a kutyaparkban!
Egészen, azt hiszem 8 óráig voltunk kint… akkor volt a legjobb. Félhomályban, mikor jó az idő, és nem zavar senki. Hazamentünk, aznap este barátnőmnél aludtam. Megkértük a szüleit, hogy hadd maradjunk kint naplementét nézni… De rosszul tettük, vagyis, rosszkor voltunk rossz helyen, és még a következményekkel sem számoltunk. Elmentünk a dirtre, és ott ugrattunk keróval. Autó motorjának hangjának berregését hallottuk, optimistán megnéztük, kik azok… Átvágtunk a kutyaparkon, ahol 3 autó állt, és az egyik majdnem ránk hajtott. Én előbb értem a kapuhoz, hallottam mikor azt mondják, hogy „Ez a kiscsaj Horgásztáborból!”

Gyorsan kimentünk a vasúti sínekhez… Ott állt egy kocsi, kirakott valamit, mi úgy tettünk, mintha a kerékgumik közt szlalomoznánk. Elment az autó, 10 perc sem telt el, jött egy másik. Kiszálltak, valamit felvettek, aztán elhúzták a csíkot. Ezután még két kocsi jött. Mi próbáltuk őket követni, de nem nagyon sikerült. Aztán egyeztettük a neveket és az autók rendszámából és típusból kikövetkeztettük kik voltak. Aztán rájöttünk mit is tettek… Ittak, kábítószereztek… Nem tudtuk mit tegyünk!

Szóltunk barátnőm apjának, aki ismerte őket, mivel ő szervezte a horgásztábort is. De ő csak annyit mondott, hogy ha nekik ez esik jól, hadd csinálják… „Horgásztáborban cigiztek, és kábítószereztek. Nikotint szívtak, gyógyszerezték magukat!”
Nem tettünk feljelentést, úgysem hinnék el… de mindegy, csak mi tudjuk, mit láttunk azon az estén…
Egy héttel később, akit felismertünk a kocsiban, felvett Myvipre… Tudtuk, ez így nem lesz jó… MSN-re is fel akart venni, de én visszautasítottam…

„Mi tudjuk, ők is… De tenni semmit nem tett senki…”

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!