Fogyás

Én mindig is kövér voltam. Kiskoromban csak az evésen járt az eszem. Óvodában nem piszkáltak, jól megvoltam midenkivel. Felkerültem 1.osztályba 50kg-san. Itt a nagyobbak mindig csúfoltak, hogy hájpacni vagyok és társai. Nem is foglalkoztam velük, de nagyon fájt ez nekem.

Amikor a suliban mérések voltak (magasság,súly) csúfoltak. Tizenkét éves koromra 92kg voltam. Hetedik osztályos koromig csak híztam és híztam. Hetedik második félévben megint volt egy mérés. Tizenhárom évesen 120kg fölött voltam. Az iskolaorvos mondta, hogy fogynom kell!!!! Jött a nyári szünet. Anyukámnak mondtam (júniusban), hogy segítsen fogyni. Anyukám elmondta az ő tapasztalatait.

Azt mondta, hogy kevesebbet egyet, mozogjak rendszeresen, és 18 óra után ne egyek. Tesómmal minden nap mentünk konditerembe. Ide biciklivel mentünk (4km volt az eddzőterem). A konditermben az első utam mindig a futópadoz vezetett. Itt 30perc futás volt. Ezután a súlyzós edzést megcsináltam.

Levezetésképpen még 30 perc futás. Utána hazatekerni 4km-t. Reggelre egy győri édest ettem, ebédre ami épp volt (ezután mentem konditerembe). Kb 5 óra fele értünk haza mindig, és akkor csak egy joghurtot és egy győri édest ettem. Ha megéheztem, gyümölcsöt ettem. Az ételről tereltem a gondolatom. Este mindig elmentem sétálni. Egy nyár alatt sikerült 30kg-ot fogynom. Most 14 évesen 195cm-hez 90-93kg vagyok. Még mindig eljárok konditerembe heti 3-szor, de már nem fogyni hanem izmosodni:) Szerintem minden a fejben dől el!!!!

Köszönöm,hogy elovastad.

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!