Egy lány élete 1.rész

Beléptem az osztályterembe. Mindenki kuncogott. Lehajítottam a cuccom az asztalomhoz, épp meg akartam kérdezni, mi olyan vicces, mikor megláttam egy összehajtott lapot az asztalomon. Azonnal utánakaptam és idegesen szétnyitottam:

"Szia! Régóta szeretlek, és nagyon tetszel.. lehet, nem néznéd ki belőlem az ilyesmit.. de egy próbát megér... Szeretlek!

Titkos hódolód"

Gréti, a barátnőm a hátam mögött bujkált. Mikor észrevettem, azt hittem megfulladok... nagyon megijesztett. Észrevettem, hogy a lapot olvassa, így odaadtam neki, hogy jobban lássa.

- ÚRISTEN!- üvöltötte el magát és minden szem ránk mereszkedett.

-Csss már!- suttogtam le.

- Vajon ki lehet az? Ali? Lecsó? Pisti? - Ezt elemeztük becsöngetésig.

Nem tudom, ki lehetett, de nagyon izgulok... a legjobban Olivérnek örülnék..a suli legnépszerűbb fiúja... álmodozni tudok ám :D

VÉGE ( az első résznek ). Folytassam? :)

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!