Egy csodálatos este, első csókkal

17 éves fiú vagyok, és tegnap elmentem az egyik barátom születésnapi bulijára. Eleinte nem akartam menni, mert egy lány pont a héten dobott, és szarul éreztem magamat. Végül mégis elmentem, mint kiderült utólag, nem bántam meg.

Tudni kell rólam, hogy még nem csókolóztam ezelőtt, mivel egy lány sem engedett magához közel, így nem volt alkalmam. Gondoltam, ha már fizettem a piába, akkor be kell rúgni, úgyis bánatos vagyok. Volt ott egy lány, ő is szakított a héten, amúgy jól ismerjük egymást, szóval nem vagyunk ismeretlenek. Együtt ittunk, jól éreztük magunkat, és becsíptünk. Elvonultunk egy szobába, bezárkóztunk, és aludni akartunk együtt. Úgy is tettünk, csak nem aludtunk, de egymás mellett vagyis inkább egymáson voltunk, elkezdtünk beszélgetni. Aztán kiment cigizni és hívott engem is. Mentem, de mivel nem dohányzom, csak ültem mellette, és tovább beszélgettünk.

Mikor visszamentünk, ismét abban a szobában találtuk magunkat, és beszélgettünk, fényképeket nézegettünk a telefonomon, és egyre jobban odabújt mellém, de én ezt nem is bántam. Ahogy a képeket néztük, elkezdett puszilgatni, amiből persze elcsattant a mi (és egyben az én) első csókunk. Csodálatos volt. Egyszerűen nem tudtam másra figyelni csakis rá. Ilyet azelőtt soha nem éreztem. Egyszerűen mesés volt. Aztán ránk nyitottak. Elmentünk borozni, de nem vesztettük egymást szem elől sok időre. Lecsúszott még vagy fél liter bor mindkettőnknek, szóval már elég részegek voltunk ahhoz, hogy bezárkózzunk (kulcsra) egy szobába, és kettesben legyünk. Hosszú perceken át csókolóztunk, egyik csók a másikat követte. Aztán legurultunk az ágyról, és egyfajta előjátékot kezdtünk. Tapiztam, ő is engem. Aztán valahogy a melltartójában találtam magam, amiből persze sejthetitek mi lett.

Mindketten félpucérak voltunk, de tök sötét volt, szóval nem zavart minket senki. Éppen az öve kicsatolásával bíbelődtem, mikor ránk akartak nyitni, de persze nem sikerült nekik, hát beszóltak, hogy hajnal négy van, vége a bulinak, mindenki menjen haza. Végül is nem történt meg a dolog, de én nem bánom, hogy elmentem arra a bulira, mivel volt egy csodálatos estém, amiért a haverjaim irigyelnek. De nem is ez a lényeg, hanem hogy két ember mennyire bensőségesen tud egymáshoz közel kerülni, és hogy milyen jól tudja magát érezni az ellenkező nemmel.

Ez egy örök szép emlék marad nekem, még akkor is, ha a lánnyal csak egy szombat esti álom voltunk egymásnak.

Köszönöm mindenkinek:

Egy győri fiú

Forgasd a tollad, írd ki magadból!

Ez a Te oldalad! Küldd el nekünk írásodat, és szerkesztőink rövid átfutás után megjelentetik írásod! Miért is jó ez neked? Megoszthatod a világgal, barátokkal, ismerősökkel és másokkal gondolataidat és véleményedet a világról, egészségről, egészséges életről. Te hogyan képzeled el az életedet? Te hogyan tudnál segíteni másokon, hogy jobban és egészségesebben érezzék magukat a bőrükben? Most rajtad a sor! Ragadj billentyűzetet és gépelj!