Barátnő, maszturbálás, pornó, sperma, szex

2019.10.14.
Jó napot kívánok doktornő/úr!
Múltkor már akartam feltenni Önhöz kérdést, de ez technikai okokból nem valósult meg sajnos.
Rengeteg kérdésem van, ezért megpróbálom részekre bontani őket:
1. nincs barátnőm, barátom se sok
Először is, én egy 19 éves fiú vagyok, de jelenleg még középiskolás. Anyukámmal élek jelenleg, sajnos apukámat nem ismerhettem, mert elváltak a szüleim nevelőapám nem is volt (már nem is lesz). Hát sajnos nagyon hiányzik egy férfi, aki segíthetne a nevelésembe. Barátaim vannak, de kevés sajnos, nem gyakran találkozom velük. Barátnőm még sose volt (pedig már ideje lenne), és ez szégyen rám nézve. Volt már próbálkozásom, de nagyon sikertelen. Hogyan lehessen mégis csajom, mit tegyek?
2. maszturbálás (+segédeszközök)
Kb. olyan 13 éves korom körül fedeztem fel a maszturbálást. Először nagyon megijedtem, amikor először jelent meg a fehér spermám, az egész testem beleremegett, a szájpadlásom lüktetett. Furcsa, de egyben isteni érzés volt (szerencsére akkor egyedül is voltam otthon a fürdőszobában). Ezek után később már tudatosan megtanultam, hogyan kell önkielégíteni magam. Szoktam is önkielégíteni kb. heti 1x-szer csak egy problémám van: bűntudatot érzek ilyenkor. Nos, eddig még nem mondtam el anyukámnak, hogy ezt csinálom, de megkérdeztem már szexuális dolgokról külön, ő elítéli a maszturbálást, ez szerinte szükségtelen azt állítja, hogy inkább partnerrel jó (a szex). Én ezen csodálkoztam. Úgy gondolom, hogy tizenévesen kell is, meg természetes, és nagyon is jó érzéseket kelt bennem. Én érezni szoktam igényt erre, tehát nekem az a kérdésem, hogy ezt folytassam magamban szokás szerint akkor, ha anyukám nincsen otthon, vagy mondjam el, hogy hát… masztizok, hogy ő is tudja ezt. Meg a másik, hogy adhatok ki hozzá hangokat (sóhaj, nyögés), mert úgy érzem felszabadultabban, nyugodtabban élvezném a végén az orgazmust (nem merek hangokat kiadni, egyrészt a lakás miatt a panel falak vékonyak, és anyukám miatt sem). Pedig itthon én jobban érezném magam ilyenkor, csak hát nem merek hangosan maszturbálni. Jól esne, ha nem kellene aggódnom, anyukám tudatában lenne ennek csak nem biztos, hogy elfogadná. Úgymond, ha ez egy privát tevékenység, akkor nem kell sose megmondanom anyukámnak a masztizást, tehát ez csak rám tartozik? Ez hazugság, ha nem mondom meg vagy mindenki magándolga? + Mivel már 19 éves vagyok érdekelne ezzel kapcsolatban, hogy a szexshopban vehetek magamnak dolgokat? Olyanokra gondolok, hogy péniszizgató eszközök, meg popsiba helyezhetőek, ezzel még magasabb szintre emelném az orgazmusomat, bármikor használhatnám őket otthon, ha ilyet akarok. Az embereknek általában szokott lenni otthon szexuális segédeszköz? Ön szerint ez engedhető már nekem vagy inkább ne vegyek magamnak ilyen eszközöket?
3. pornó
Szintén téma nálam még, ami korábban kezdődött, ez nem más, mint: a pornó. Gondolom ez teljesen elítélendő, csak az a baj, hogy én szeretem nézni meg hallgatni, ahogy dugnak. Kb. hetente szoktam nézni ilyeneket. Igazából a barátnőhiány miatt is fordul elő. Baj, ha nézek ilyeneket, le kéne állnom vele? Mit tanácsol?
4. sperma
Elélvezésnél hol milyen tárgyra engedjem rá a spermám? Fürdőszoba kádba jó? Általában WC-n szoktam csinálni, de volt már, 1-2x-szer hogy a fürdőkádra spricceltem. Anyukám tudhatja fürdéskor, hogy sperma volt ott, ha már alaposan letisztítottam onnan a végén? Remélem ez nem baj. Önnek mi a véleménye erről?
5. szex
Ez nem történik meg, amíg csajom nincs, de: ha már lenne barátnőm, és igény szexelni is, akarok majd vele. 19 évesen már úgy érzem, már nagyon megpróbálhatnám milyen jó érzés dugni. Tudom óvszert is használjak mindig, a védekezés elengedhetetlen ilyenkor, meg tudom, hogy milyen a biztonságos szex, tehát nem fogom elhamarkodni, óvatos leszek majd minden izgatásnál. Mindent ki szeretnék próbálni majd. Ez lehet fura kérésnek hangozhat, de: a ciciszex az biztonságos, vagy abból is lehet valami fertőzést kapni? Mert ha igen, akkor, az gumi nélkül biztonságos (ha a pénisz a 2 cici között mozog)? Csak ezt azért kérdezem még a végére, mert már nagyon érik bennem a gondolat. Igazából már a fölös kamaszenergiáimat ki kéne élnem egyszer végre.
Hosszan fogalmaztam meg magam, de muszáj, mert csak havonta lehet kérdezni a Kamaszpanaszon. Válaszát előre is köszönöm.
Üdv.

Szakértőnk válasza a Barátnő, maszturbálás, pornó, sperma, szex kérdésre

Kedves Levélíró! A barátaiddal valószínűleg előnyös volna gyakrabban találkoznod,talán a közös programokon,illetve az ő ismerőseiken keresztül könnyebben ismerkednél lányokkal és ràd találna a szerelem. Ebben az esetben valószínűleg kevesebbszer lenne igényed az önkielégítésre is, ami ugyan egy természetes és privát tevékenység,de egy intim együttlét mégis más,hiszen érzelmi többlettel bír. Az önkielégítés mindenkinek önmagára tartozó igény,ha nem zavar(hoz zavarba) másokat,káros hatásáról nem tudunk. Bár ez és a pornó film nézés is eredményezhet irreális elvárásokat a partnerekkel szemben.A módját mindenki önmaga dönti el(eszköz,hely,ejakuláció helye...stb).18éves kor után pedig a 18+os helyeken is vásárolhatsz.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor