Vágyak, szüzesség

#Vágyak #szüzesség

71 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Ha erőltetik a szexet
#szex
2023.11.18.

Ha erőltetik a szexet

Néha úgy tűnhet, mintha mindenki szexelne, vagy mintha mindenkinek naponta ötször kellene csinálnia. Az igazság az, hogy mindannyian különbözünk abban, hogy szexelünk-e, és hogyha igen, akkor mikor. Mi történik akkor, ha úgy érzed, rád erőltetik a dolgot?

Terhes lehetek az első alkalommal?
#terhesség
2023.11.07.

Terhes lehetek az első alkalommal?

A válasz röviden: igen, teherbe eshetsz az első alkalommal. A termékenység változékony dolog, hiszen egyes nők hónapokig vagy akár évekig próbálkoznak a teherbeeséssel, mire sikerül, más nők viszont a teherbeesés óhaja nélkül már a legelső alkalommal teherbe eshetnek.

Először a nőgyógyásznál
#nőgyógyászat
2023.10.25.

Először a nőgyógyásznál

Az első nőgyógyászati vizsgálat előtt minden nő (lány) izgul. Van, aki szabályosan retteg, van, aki inkább menőnek tartja, hogy már elég nagylány ahhoz, hogy nőgyógyászhoz menjen. Akkor is izgulni fog. Két oka lehet az első nőgyógyászati vizsgálatnak. Vagy valamilyen panasz van, vagy eljött az első rákszűrés ideje.

Érett vagy a szexre? 10 kérdés, amiből kiderül
#szex
2023.09.26.

Érett vagy a szexre? 10 kérdés, amiből kiderül

Szexelni vagy nem szexelni? Nehéz döntés. A szüleid, a tanáraid és a körülötted lévő felnőttek lehet azt közvetítik: maradj csak távol a szextől. De aztán mindenkitől azt látod, mintha ez nem is lenne olyan nagy dolog. Szóval akkor kinek is érdemes hinned?

Ciki, ha még szűz vagy?
#szűz
2023.09.15.

Ciki, ha még szűz vagy?

Ne hidd, hogy kakukktojás leszel a környezetedben, ha még szűz vagy! Legyen életed első szexuális élménye egy bensőséges érzelmi kapcsolat beteljesülése! Néhány gondolat az alábbiakban erről a témáról...

Beszéljünk a szexről!
#szex
2023.09.04.

Beszéljünk a szexről!

Szexelni könnyű, de beszélni róla? Mi köze a nemiségnek a szavakhoz? Nagyon is sok. Egy meghitt beszélgetés intim légkört és bizalmat teremt két ember között. Szavak nélkül a szex lecsupaszított testiség. A nemkívánatos terhességet és a nemi úton terjedő betegségeket is csak akkor tudjuk elkerülni, ha gondolatainkat, félelmeinket valóban szavakba öntjük.

Szüzesség: csak semmi stressz!
#szüzesség
2023.09.01.

Szüzesség: csak semmi stressz!

Szüzesség. Miért ébreszt ez a szó annyi emberben stresszt? Szinte mindenki aggódik, hogy mikor és hogyan veszítse el, de miért számít ez annyira? Ha lány vagy, és hamar megtörtént, akkor lecafkáznak, de fiúként ugyanez vagány dolog. A kettős mérce mindenkit zavar, és egyaránt szorongással tölti el a lányokat és fiúkat is.

Fájdalmas petting: hogyan kerülhető el?
#petting
2023.08.18.

Fájdalmas petting: hogyan kerülhető el?

Egy komoly kapcsolatban elérkezik az idő, amikor egy túlfűtött estén úgy határoztok, hogy szeretnétek egy lépéssel továbbmenni a kapcsolatotokban, mármint, ami a dolog testi részét illeti. A szexet megelőzően kifejezetten fontos egymás felfedezése, vagyis a petting is.

Hogyan mondd el a párodnak, hogy te még nem állsz készen a szexre?
#szex
2023.01.31.

Hogyan mondd el a párodnak, hogy te még nem állsz készen a szexre?

Amikor eljön az első szex a pároddal, nem szabad elfelejtened, hogy ez csak és kizárólag a te döntésed. Nem számít, hogy milyen rég együtt vagytok vagy, hogy milyen jól ismered, attól még lehetséges, hogy nem állsz készen a szexre. Mindezt mérlegelve, elmondani a partnerednek, hogy még nem jött el az ideje, ijesztőnek és nehéznek tűnhet, főleg, ha ő már jelezte, hogy szívesen továbblépne veled.

Hogyan mondd el a partnerednek, hogy már nem vagy szűz?
#szex
2022.12.22.

Hogyan mondd el a partnerednek, hogy már nem vagy szűz?

A partnerednek elmondani, hogy te már nem vagy szűz, az egyike lehet a legkeményebb beszélgetéseknek, amely egy kapcsolatban előfordulhat. Ha a partnered azt feltételezte, hogy te szűz vagy, és közlöd vele, hogy szexeltél az egyik exeddel, könnyen féltékennyé válhat. Történjen bármi, ne feledd, egy jó kapcsolat alapja a becsületesség és az őszinteség!

A szüzesség elvesztése
#szex
2022.07.11.

A szüzesség elvesztése

Első pillantások, első mosoly, első érintés... Az első csók után valamikor elérkezik az a pillanat is, amikor sor kerül az első szexuális élményre is. Mikor, hogyan? Ezekre az égető kérdésekre ugyan nem tudunk választ adni, de mégis megpróbálunk ebben a témában elmerülni.

Mítoszok az első alkalomról
#szűz
2022.01.13.

Mítoszok az első alkalomról

Miután annyiszor kibeszélik, ábrázolják és elemezgetik a médiában a szüzesség és annak elvesztésének témáját, továbbra is rengeteg félreértés és zavar övezi ezt a témát. Az alábbiakban néhány, a témával kapcsolatosan elterjedt mítoszról rántjuk le a leplet.

A szüzesség elvesztése: egy lány tanácsai
#szex
2021.08.02.

A szüzesség elvesztése: egy lány tanácsai

Tinédzserkorban természetes, hogy foglalkoztat a nemiség gondolata. Az iskolában, az interneten, de akár baráti körben is felmerülhetett már a téma. Ha mégis bizonytalan lennél, rövid útmutatónkkal reméljük, tudunk segíteni.