Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#almamártás
2020.02.16.

Almamártás epe- és vesebetegeknek

Alábbi receptünket ajánljuk vaníliás és fahéjas piskótákhoz, de akár önmagában is finom csemege lehet. Fogyaszthatják epebetegek, gyomorfekélyesek, vesebetegek, crohnosok, keringési problémákkal küzdők és még azok is, akik allergiásak a tojásra.

#hal
2020.01.06.

Halfilé dalmát módra cukorbetegeknek

Halat szeretnél sütni, de nem tudod hogyan? Hát készítsd mikrohullámú sütőben! Egyszerű, finom és a az ízélmény garantált. Bátran fogyasszák cukorbetegek, laktózérzékenyek, crohnosok, máj- és keringési problémákkal küzdők és azok is, akik allergiások a tojásra.

#máj
2019.12.03.

Máj egészben vashiányosoknak

A máj rengeteg ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, az egészséges és teljes étrend elengedhetetlen része! Vasban különösen gazdag, ezért fogyasztását kifejezetten ajánljuk vashiányosoknak.

#recept
2019.10.25.

Pikáns rakott egytál cukorbetegeknek

Készíts egy remek egytálételt, melyhez nincs szükség különösebb szaktudásra, csak némi odafigyelés kell hozzá. Cukorbetegek is bátran fogyaszthatják!

#túró
2019.08.18.

Túrógombóc spenótágyon epebetegeknek

Könnyű és egészséges ételt szeretnél főzni? Készítsd el alábbi receptünk alapján a túrógombócot spenótágyon, melyet vashiányosok, csontritkulásosok, cukorbetegek, gyomorfekélyesek és epebetegek is!

#hal
2019.08.18.

Fokhagymás tengeri hal-filé cukorbetegeknek

Ha igazán egészséges, finom és egyszerűen elkészíthető ételt szeretnél az asztalra tenni, akkor készítsd el alábbi receptünk alapján a tengeri halat. Fogyaszthatják cukorbetegek és keringési problémákkal küzdők is.

#vagdalt
2019.08.10.

Vagdalt nagy virsli szemekkel laktózérzékenyeknek

Amikor kirándulni mész a családdal valami laktatót szeretnél a szendvicsbe rakni, olyat ami eláll viszonylag sokáig. Próbáld ki alábbi receptünk alapján elkészíteni a szendvicsbevalót! Liszt-és-laktózérzékenyeknek is nyugodt szívvel kínálhatod szendvicsed.

#afrikai harcsa
2019.08.10.

Afrikai harcsafilé tepsiben sütve

Halat kívánsz, de nem tudod hogyan készítsd el? Az alábbi receptünk alapján készítsd el a harcsát és biztosan finom lesz. Lisztérzékenyek, cukorbetegek és hízni vágyók egyaránt fogyaszthatják.

#majonáz
2019.08.09.

Majonézes hús lisztérzékenyeknek

Ha szereted a laktató, rakott ételeket, akkor tetszeni fog ez a marhahús alapú, majonézes étel. Lisztérzékeny vendégeidet bátran kínáld!

#gyümölcs
2019.08.07.

Meggymártás lisztérzékenyeknek

Sok a meggy otthon és nem tudsz már velük mit kezdeni? Készíts gyümölcsmártást, amit -ha elrakod télire- akármikor fogyaszthatsz húsételek, de akár tészta mellé is. Az alábbi recept alapján készült gyümölcsmártásba a lisztérzékenyek is kockázat nélkül belenyalhatnak.

#mandula
2019.05.22.

Mandulás spenótleves csontritkulásosoknak

Csontritkulásos vagy vashiányos vendégeid érkeznek és figyelembe szeretnéd venni különleges igényeiket? Kedveskedj nekik az alábbi receptünk alapján elkészíthető mandulás spenótlevessel, garantált a siker.

#sajtmátás
2019.05.13.

Sajtmártás csontritkulásosoknak

Alábbi receptünket ajánljuk húsételek vagy nachos mellé, nagyon finom és egyszerűen elkészíthető. Fogyaszthatják csontritkulásosok, epebetegek, gyomorfekélyesek és keringési problémákkal küzdők egyaránt.