/ RECEPTEK / Rántani való zöldségek
  2017-10-15

Rántani való zöldségek

Zöldségek az egészség fő forrásai - tartja a mondás. Mostani receptünkben tuti tippeket adunk arra, hogy hogyan készíts remek zöldséges ételeket.

- hirdetések -

Hozzávalók:

  • 50 dkg zöldség (burgyonya, ságarépa, kelkáposzta, padlizsán, patiszon, brokkoli)
  • 15 dkg gluténmentes morzsa
  • 20 dkg kukoricaliszt vagy rizsliszt
  • zsiradék a sütéshez

Hogyan készítsük el?

A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és ízlés szerint daraboljuk. Enyhén sós vízben vagy csontlében megfőzzük. A főtt zöldséget kukoricalisztbe forgatjuk. Belemártjuk a 2 dl vízből és kukoricalisztből készült masszába, majd a gluténmentes morzsába forgatjuk. Bő forró zsiradékban pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánunk!