/ RECEPTEK / Csirke tárkonyos sajtszós...
  2013-04-09

Csirke tárkonyos sajtszószban, szélesmetélttel hízókúrázóknak

Igazi lélekmelegítő a a fűszeres, gőzölgő, sajtszószos csirke ezeken a barátságtalan ködös napokon. Hidd el, utána Te is másképp fogod látni a világot!

- hirdetések -

Hozzávalók:

  • 2 ek olívaolaj
  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 3 dl tejszín
  • 1 kis doboz (kb. 150 g) natúr krémsajt
  • 1 ek reszelt parmezán sajt
  • 1 ek finomra vágott friss tárkony
  • 1 csomag szélemetélt

 Elkészítése:

  •  Az olajat forrósítsuk fel, tegyük bele a nagyobb kockákra vágott csirkehúst.
  • Pirítsuk fehéredésig, sóval, borssal fűszerezzük. Kevés vizet aláöntve, lassú tűznél pároljuk puhára.
  • Ezután keverjük hozzá a tejszínt, a krémsajtot, a parmezánt és a tárkonyt.
  • A mártást fűzzük be sűrűre, majd a közben már kifőtt tésztára halmozva kínáljuk.

    Nehézség: könnyű

Jó étvágyat kívánunk!
 

Receptek hízókúrázóknak: